一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
仲有冇人記得結左婚既sana仔

記得

Insulating sana?結婚?

生左個好可愛嘅仔,唔好打搞人地喇,結婚後十分低調,成為左一位好媽媽

利申 識佢

求ig

想知呢個係咪假相 真係唔覺得靚

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

呢個大家唔好ff太多 個鰓骨好似炒咗出黎咁

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

真人高到喊

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

識真人
花名叫mk欣
去邊都拖住條瘦骨仙7頭男朋友
以為好威威咁 又會周圍閪人面
唔知成班fd係背後指9住黎笑

散左好耐啦wor唔係咩
佢條仔有新女

佢條ex好似吸完毒咁 佢同依家條女一齊真係一朵鮮花插咗牛屎上

佢條ex勁撚mk勁似大陸啲非主流
都唔明點解條新女會同佢一齊
Btw佢條新女幾撚靚

佢條新女係我朋友個ex

tora?

真人高到喊

有次同朋友出街見到 指比我睇先認得
目測175up 個妝好誇張 塊面冇咁尖 好大舊鰓骨

真人高到喊

小學已經咁高 打排球 不過骨架就真係大左d

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

識真人
花名叫mk欣
去邊都拖住條瘦骨仙7頭男朋友
以為好威威咁 又會周圍閪人面
唔知成班fd係背後指9住黎笑

散左好耐啦wor唔係咩
佢條仔有新女

佢條ex好似吸完毒咁 佢同依家條女一齊真係一朵鮮花插咗牛屎上

之前佢地唔係會互相去大家屋企訓好好感情架咩
玩cos識佢 真心真係高瘦五官正常

屌,死臭雞
不過佢條仔幾靚仔

N年前cap落 左邊嗰個係毛凱欣

喱張堅定流呀

好勵志

佢個鼻係咪整過黎

D相p到好膠

但佢條片都似呀
利申 成日見到佢真人 都覺得佢好正
住我屋企附近 又高又瘦算係咁啦
終於貼返個真係女神既

佢之前認過整容 都叫敢做敢認嘅

屌,死臭雞
不過佢條仔幾靚仔

N年前cap落 左邊嗰個係毛凱欣

喱張堅定流呀

好勵志

佢個鼻係咪整過黎

個個都知 佢唔認整過炸嘛

真人高到喊

真人邊忽靚 打波都化妝既
本身個鼻好撚矮
等睇偽韓

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

成日以為自己行路有風 好撚型咁
明明冇人鐘意佢

佢唔化妝就一定要戴口罩,以為自己係明星咁

真人高到喊

真人邊忽靚 打波都化妝既
本身個鼻好撚矮

條女見過真人 正肥西

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

呢條女勁撚串!喺中學都已經冇朋友
住公屋 拎綜緩仲成撚日扮有錢女
佢嗰啲chanel頸鏈假嘢嚟 佢淘寶 仲會生鏽
佢依家好似喺荃灣間h&m做緊 好撚豬 又厚粉
同佢friend嗰堆又係八婆嚟
得千幾個followers 有咩好討論 wfc
得千幾個followers 有咩好討論 wfc

咁討論廿幾k囉

條女見過真人 正肥西

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

same same
呢條女係公廁
但無一條仔一齊多過3個月 淨係識收名牌
同a仔散左仲keep住啲野 同b仔一齊之後都會繼續戴
以為自己係abc ig成日打英文 但grammar錯晒

用一年既時間都可以上到百人斬啦 聽人講佢幾環保
__ysl

真人唔知有無150

佢讀書仲肥肥地個陣覺得桌好靚 依家真係

佢ig好似有話過係失戀之後開始減
而家佢有賣減肥藥 佢話自已有食 瘦到得骨咁
__ysl

真人唔知有無150

之前有人爆佢係吸毒瘦

條女見過真人 正肥西

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

呢條女勁撚串!喺中學都已經冇朋友
住公屋 拎綜緩仲成撚日扮有錢女
佢嗰啲chanel頸鏈假嘢嚟 佢淘寶 仲會生鏽
佢依家好似喺荃灣間h&m做緊 好撚豬 又厚粉
同佢friend嗰堆又係八婆嚟

以前讀觀塘ive
__ysl

真人唔知有無150

之前有人爆佢係吸毒瘦

真係瘦到好恐怖
__ysl

真人唔知有無150

之前有人爆佢係吸毒瘦

真係瘦到好恐怖

佢個fd ig 26k followers
啲相p到咩哂

真人唔知有無150

之前有人爆佢係吸毒瘦

真係瘦到好恐怖

佢個fd ig 26k followers
啲相p到咩哂

係囉,咁耐都冇人講ta.tasha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞