一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

係雞係公廁

正臭西

呢條女勁撚串!喺中學都已經冇朋友
住公屋 拎綜緩仲成撚日扮有錢女
佢嗰啲chanel頸鏈假嘢嚟 佢淘寶 仲會生鏽
佢依家好似喺荃灣間h&m做緊 好撚豬 又厚粉
同佢friend嗰堆又係八婆嚟

以前讀觀塘ive

原來都有咁多人憎佢
應該開個新po專爆佢料
仲有冇人記得結左婚既sana仔

記得

Insulating sana?結婚?

生左個好可愛嘅仔,唔好打搞人地喇,結婚後十分低調,成為左一位好媽媽

利申 識佢

求ig

唔會出賣朋友 自己搵啦
__ysl

真人唔知有無150

佢讀書仲肥肥地個陣覺得桌好靚 依家真係

佢ig好似有話過係失戀之後開始減
而家佢有賣減肥藥 佢話自已有食 瘦到得骨咁

聽人講佢係因為食冰先瘦
仲有冇人記得結左婚既sana仔

記得

Insulating sana?結婚?

生左個好可愛嘅仔,唔好打搞人地喇,結婚後十分低調,成為左一位好媽媽

利申 識佢

求ig

淨係搵到佢男朋友/老公?facebook

我有睇
條女真人係咪都咁大隻眼

佢個波都越嚟越大 f6先嚟發育

開頭睇相覺得幾正 前夜睇live真人豬到
Btw成日話大波 但一張大波相我都未見過

本來都唔信 直到上一秒睇到佢直播

想知呢個係咪假相 真係唔覺得靚

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

呢個大家唔好ff太多 個鰓骨好似炒咗出黎咁

真人高到喊

小學已經咁高 打排球 不過骨架就真係大左d

真人邊忽靚 打波都化妝既
本身個鼻好撚矮

真人化到有條光係個鼻樑上面

呢啲mk妹真係好撚樣衰 似係你哋呢個post形容緊既女神
見過佢真人 個妝成個死人妝咁 一眼影到佢係因為佢柒得好出眾

好似台灣個小A辣

同過佢做野 真人真係肥底
人幾好 但實在認唔到佢 太假個妝

第一眼以為小a辣

屌,我ex個fd
臭雞又搵狗公安慰
臭雞又搵狗公安慰

live
__ysl

真人唔知有無150

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢覺得自己咁瘦好靚先係問題 屌其實好嘔心
__ysl

真人唔知有無150

聽人講佢係因為食冰先瘦

佢覺得自己咁瘦好靚先係問題 屌其實好嘔心

佢仲覺得瘦到咁先靚

化到整容西咁

我屌好撚肉鳩酸

白骨精

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

呢個大家唔好ff太多 個鰓骨好似炒咗出黎咁

真人高到喊

小學已經咁高 打排球 不過骨架就真係大左d

真人邊忽靚 打波都化妝既
本身個鼻好撚矮

真人化到有條光係個鼻樑上面

佢ig即刻較咗private

真人真係拳頭都硬埋

絲打做乜自爆

臭雞又搵狗公安慰

中學返學都帶晒大眼仔
女神rose ma居然無人提

之前有人爆佢係吸毒瘦

真係瘦到好恐怖

佢個fd ig 26k followers
啲相p到咩哂

係囉,咁耐都冇人講ta.tasha

絲打有咩高見

我有睇
條女真人係咪都咁大隻眼

佢個波都越嚟越大 f6先嚟發育

真人又肥又矮,講野好低b
飛左以前條仔跟件垃圾,之後比人飛左之後搵件柒頭做水泡。
成日搞是非好撚乞人憎

我識佢之前條仔 跳舞的

佢地成堆都係跳kpop

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞