一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

佢唔稱得上女神 但係真係同真人兩個樣 真人皮膚同對眼
真人好大舊好肥,上次喺藍田見到距嚇左嚇
[img]https://na.cx/i/B2XBfmR.jpg[img]

距你老母
所謂嘅女神一個都唔識.....

想知呢個係咪假相 真係唔覺得靚

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

呢個大家唔好ff太多 個鰓骨好似炒咗出黎咁

真人高到喊

呢條女真人180至183高左右,但以180黎講又唔算大份手腳都唔粗,樣唔差,同條仔每隔一排就散一次
利申見過幾次,有fd識佢
竟然冇人提

想知真人如何

識佢不過係hi bye嗰隻
真人同相一樣不過真係好矮好瘦但係好大波
呢個無人提 個樣愈黎愈膠

好多po都有提佢 佢d fd話佢100%天然係個妝問題

送多2張俾你睇

本身都唔差

距你老母

送多2張俾你睇

本身都唔差

佢一撚定有整 見過真人 係一眼就睇得出大整過果啲黎 雖然無睇相咁膠 但都係膠到仆街

不過佢都算整得成功 好精緻 係街見到佢都會停低望下

送多2張俾你睇

本身都唔差

佢一撚定有整 見過真人 係一眼就睇得出大整過果啲黎 雖然無睇相咁膠 但都係膠到仆街

可以整到咁我又唔介意

見過真人,樣同ig相一模一樣喎
只不過真喺肥左啲

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

原來MK欣都仲係垃圾MK妹黎,好耐冇見過佢

呢啲mk妹真係好撚樣衰 似係你哋呢個post形容緊既女神
見過佢真人 個妝成個死人妝咁 一眼影到佢係因為佢柒得好出眾

屌咁似台灣果個偽娘小A辣既

J圖 成日露對波出黎
睇得多佢ig就會發覺
佢d相成日都係唔同酒店房做背景
blur少少以為冇人覺

中學個樣係咁

呢個無意中見到 覺得唔差 但未至於女神 都係瘦得制 想知真人點 見佢ig屋企好似有啲錢

送多2張俾你睇

本身都唔差

之前有人見過佢 話佢真人勁仙氣又白又唔知點講到好似見到神仙咁 btw 之前有個po話佢d相全部都係p出黎 美圖秀秀
喺香港地有西就可以比人神咁拜

J圖 成日露對波出黎
睇得多佢ig就會發覺
blur少少以為冇人覺

中學個樣係咁

哇 屌你老母

想問呢條女真人係咪好撚肥同矮

J圖 成日露對波出黎
睇得多佢ig就會發覺
blur少少以為冇人覺

中學個樣係咁

哇 屌你老母

偽裝

J圖 成日露對波出黎
睇得多佢ig就會發覺
blur少少以為冇人覺

中學個樣係咁

哇 屌你老母

偽裝

睇相都唔覺靚
[quote][quote]

中學個樣係咁

哇 屌你老母

偽裝

睇相都唔覺靚

呢個post除左joan其餘睇相都唔覺靚

呢個無意中見到 覺得唔差 但未至於女神 都係瘦得制 想知真人點 見佢ig屋企好似有啲錢

小學同學
真人ok 啦 但真係瘦得濟
[quote][quote]

中學個樣係咁

哇 屌你老母

偽裝

睇相都唔覺靚

呢個post除左joan其餘睇相都唔覺靚

Agger
睇到呢個Post就覺得自己愈黎愈老

想知佢真人係點
覺得佢好正好陽光

同相差唔多
真人比相黑左少少
把聲比佢個fd puiki沉
比起呢度其他ig佢已經唔假相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞