一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

Suki lau 以前中學叫牛牛
好想知佢屋企係未好有錢
剩係知佢係外國讀書時溝左件有錢仔
但佢幾多兄弟姊妹

有條撚咩 做完雞模比人包咋
雙眼皮 鼻樑 下爬 全部都係假退

好想知佢屋企係未好有錢
但佢幾多兄弟姊妹

雙眼皮 鼻樑 下爬 全部都係假既
willabella

100個認同 死肥西又八婆搞小圈子

理大女神喎
between佢有個post賣sex toy廣告

呢個唔錯 個波堅?

https://lihkg.com/thread/86704?ref=ios
睇返佢啲舊相你咪知
好撚造作
最近賣廣告送試用無人理佢
八頭身 又p長自己又低抄 人唔笑
x.cys好八婆喎,又成日換仔,散咗就周圍唱個ex,邊忽pure?

佢堆friend 入面有個同佢一齊過
仲同過弟弟一齊

份人點

+1

佢堆fd入面同過佢一齊果個係咪skllun
點解可以做返朋友

仲要勁friend
Angel Chan
所謂既網紅又鐘意上位 放埋化妝既相啊私影乜乜77上ig
到上左位 靜係可以俾人讚 一有人係網絡批評就講一大堆 我唔會為任何人改變 我就係我 網絡世界點點點 講真你咁唔受得人地批評你 當初就唔好公開ig啦 又要威又要型又受唔住人地唔鐘意自己

貪慕虛榮嘅港女eq都特別低

成日將唔care人地點睇我 掛係口邊
到有人講d唔岩聽又屌又block咁
上面個又肥又黃又柒個位就係最佳例子

又要上位又要唔受得批評 港女真係特別戇鳩
得千幾個followers 有咩好討論 wfc

咁討論廿幾k囉

14.7k 明星?

呢條女我懷疑佢買follower
明明有期見佢得2k 左右follower
但隔左幾日變左成10k follower
之後開始就接到廣告
諗起lulumanlulu 去左邊?

個friend食過佢話佢技術好好

More

理大女神喎
between佢有個post賣sex toy廣告

呢個唔錯 個波堅?

假 中學A 塞大 個朵已經臭曬

好想知佢屋企係未好有錢
但佢幾多兄弟姊妹

見過真人好7
諗起lulumanlulu 去左邊?

個friend食過佢話佢技術好好

More

more

More 搵人做炮友既佢

睇相係好似幾正,條腿幾好j,一開口就痴舌筋又要勁厚粉又p圖。

真人又黑、又蚊爛腳仲要隻腳啲肌肉勁大

好想知佢屋企係未好有錢
但佢幾多兄弟姊妹

見過真人好7

我都覺 個鼻硬到好怪

真人唔差架喎
x.cys好八婆喎,又成日換仔,散咗就周圍唱個ex,邊忽pure?

佢堆friend 入面有個同佢一齊過
仲同過弟弟一齊

份人點

+1

佢堆fd入面同過佢一齊果個係咪skllun
點解可以做返朋友

連登仔10個有9個都9up

做乜9

乜水黎 咁都叫女神?

咁討論廿幾k囉

14.7k 明星?

之後開始就接到廣告

擺明 一夜內多左1000人是常識

咁討論廿幾k囉

14.7k 明星?

之後開始就接到廣告

擺明 一夜內多左1000人是常識

真人比人排擠
追到Live
Live

呢張後面度門點解彎左嘅

呢個先p得誇張

呢個d相張張都好誇張
完全唔合乎人體比例

佢ig仲話咪屈佢整容
下巴尖撚到吉死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞