一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
ig根本係比班臭西seek attention
用美顏effect真係好撚柒好似雞

條女見過真人 正肥西

佢成日以為自己對腳好撚正 其實佢又大隻又科 豬得黎皮膚又差
咁既質素都ig女神
我望啲相唔睇真人都覺得柒

真人又肥又矮,講野好低b
飛左以前條仔跟件垃圾,之後比人飛左之後搵件柒頭做水泡。
成日搞是非好撚乞人憎

條女見過真人 正肥西

唔靚嘅

呢啲mk妹真係好撚樣衰 似係你哋呢個post形容緊既女神
見過佢真人 個妝成個死人妝咁 一眼影到佢係因為佢柒得好出眾

條女見過真人 正肥西

點解佢啲相可以影到咁瘦? 有冇p過?
Yaki Wong?
其實唔算太假相,佢ig 啲相白到呢!佢真人好撚黑
Yaki Wong?

同埋佢有啲相幾靚
真人都幾普通下 仲要好黑 可能太潮唔識欣賞

條女見過真人 正肥西

點解佢啲相可以影到咁瘦? 有冇p過?

一撚定有 佢真人塊臉大過部電視機

條女見過真人 正肥西

唔靚嘅

巴打你有cap低呢張
呢張柒到我不能直視
點少得佢
肥西一件
腳勁粗

呢個真人真係痴撚線 相已經夠柒 真人又矮又黃又肥又醜樣

https://www.instagram.com/p/BQhkxOyFGQe/
Yaki Wong?

小朋友
知唔知咩係女神?
條友賣埋啲野

好奇你幾歲

Ig女神=多人follow?
女神=?
我19 係咪講嘢令到你唔滿意?
依個係咪太少人follow 冇人留意開

真心勁想知道佢真人係點
Cmannamc

真心勁想知道佢真人係點

我都係 但係人地tag佢個樣都係咁

男人黎?
狗也不屌

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

條眉點撚樣
原來J左咁耐係假相
屌,乜柒都女神
成班mk雞都叫女神
個撚個都show對波出黎托柒咩
對住你班mk雞都起到機個d真心要驗下自己對眼有事定條撚有事
香港真係多雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞