一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

呢個一年換咗七八條仔 整完扮天然 有次條仔直播唔小心講咗佢整容

擺枝玩具係對波度係咩玩法?

懶係大家姐郁啲就屌9人 雖然佢屌個啲都係臭西 但佢自己咪又係整容公廁

整容就幾年前已經講緊
睇下樓上我post個條youtube片 幾咁油頭粉面
我係google search佢名,彈左一大堆跑online既results出黎
唔撚係呀嘛 跑online

佢有公主癌

跑online笑撚死人咩屌

幾年前去交電話費 個商場搞緊咩跑online嘉年華 見到佢同佢啲朋友有份參賽 成班廿幾歲一隊好似喺到恰細路咁
真人好細粒好瘦 個樣好膠 好濃妝 著到成隻雞咁 記得佢之前死都話自己無整容 仲屌返人地整容西

佢好似係有追殺過林紫櫻

我仲記得好撚多細路仔去

果時有係fb食花生
佢地踩埋去養和搵林紫櫻嘛
仲爆埋佢本名叫林彤

整容就幾年前已經講緊
睇下樓上我post個條youtube片 幾咁油頭粉面
我係google search佢名,彈左一大堆跑online既results出黎
唔撚係呀嘛 跑online

佢有公主癌

幾年前去交電話費 個商場搞緊咩跑online嘉年華 見到佢同佢啲朋友有份參賽 成班廿幾歲一隊好似喺到恰細路咁
真人好細粒好瘦 個樣好膠 好濃妝 著到成隻雞咁 記得佢之前死都話自己無整容 仲屌返人地整容西

佢好似係有追殺過林紫櫻

我仲記得好撚多細路仔去

果時有係fb食花生
仲爆埋佢本名叫林彤

仲有冇多d爆下
冇人講陳嘉靖

呢個一年換咗七八條仔 整完扮天然 有次條仔直播唔小心講咗佢整容

以前識佢
一散左就唱衰人 一開始以為係真係仔仆街
但其實佢好鐘意r著數 r完就飛人地

見過幾次佢po相唱人 之前佢同過個ex去旅行 返黎俾帽人戴 扮無辜

佢有公主癌

佢好似係有追殺過林紫櫻

我仲記得好撚多細路仔去

果時有係fb食花生
仲爆埋佢本名叫林彤

仲有冇多d爆下

咪就係林紫櫻扮生cancer果排
俾人爆只係去養和做左個body check
係度瘋狂影病床照⋯⋯手帶相⋯⋯扮化療

其實佢奇跡cancer好返真係好柒
個腦裝乜 點解咁既大話都諗得出

佢好似係有追殺過林紫櫻

我仲記得好撚多細路仔去

咁呢隻game係小學雞game呀嘛
佢細路仔既兵都唔少架
google大神話佢玩外掛玩到俾人bam左但唔認,扮識gm想解封
有無人知詳情

一開始識果陣叫袁伊玲 後尾連身份證都變埋袁榛琳
呢排又叫黃雪琳 聽講佢同佢而家呢仔前排有左 條仔想結婚生 佢唔想 跟手落左 佢成日fb屌人係雞係公廁係臭西 佢自己咪又係好隨便果d 又同d fd講自己'白富美' 笑撚死

佢到底有幾多個名
佢最多咪白,美白針果種丫嘛。邊忽富邊忽美啊

佢啲野都係靠啲仔買比佢啫

佢有公主癌

佢好似係有追殺過林紫櫻

我仲記得好撚多細路仔去

咁呢隻game係小學雞game呀嘛
佢細路仔既兵都唔少架
google大神話佢玩外掛玩到俾人bam左但唔認,扮識gm想解封
有無人知詳情

一開始識果陣叫袁伊玲 後尾連身份證都變埋袁榛琳
呢排又叫黃雪琳 聽講佢同佢而家呢仔前排有左 條仔想結婚生 佢唔想 跟手落左 佢成日fb屌人係雞係公廁係臭西 佢自己咪又係好隨便果d 又同d fd講自己'白富美' 笑撚死

未玩夠既臭雞 想搵個再有錢啲既埋單
https://youtu.be/cK6dHEPvxNE

唔知佢宜家條仔睇到有咩反應

嘩我屌 個樣好撚大侵蝗味

嘩我屌 個樣好撚大[red]浸/red]蝗味

屌我記得睇過佢live佢話自己冇整

第一張

佢係咪倒「合」牙
個咀好似有問題咁

呢個空姐 勁大波咁

第一張相 成個李私煙咁

其實點解佢成日改名

佢宜家facebook叫黃雪琳

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

我淨係知佢有個ig係賣化妝品護膚品 都唔知佢而家撈咩

回樓上
屌膠囉 佢而家條仔好似同佢行左年幾兩年

佢同條仔一個禮拜散幾次 仲要每次散佢都打哂上Fb share埋個啲on9語錄 又話咩我值得更好的點點點 講到條仔點衰點衰咁 過一兩日又一齊返 無限loop 煩撚到嘔

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

佢同條仔一個禮拜散幾次 仲要每次散佢都打哂上Fb share埋個啲on9語錄 又話咩我值得更好的點點點 講到條仔點衰點衰咁 過一兩日又一齊返 無限loop 煩撚到嘔

佢有啲名牌係二手咖 係fb啲咩一手二手名牌gp仲要壓晒價

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

狗也不屌 好mk
之前見佢成日係facebook到鬧人

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

狗也不屌 好mk
之前見佢成日係facebook到鬧人

ig d相好似幾正
p得好勁

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

佢個fb少讚到喊

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

自膠 回錯 想回條蛇精女

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

點解佢依種臭西港女仲未絕種

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

原來咁cheap 以為佢有錢女黎 日日吃喝玩樂咁

中學果陣已經勁多人唔鐘意佢
之後17果陣上埋新聞,成班圍埋笑
眼見佢宜家廿幾歲人扮哂韓妹懶係可愛咁好辛苦

落咗妝似三十幾多d

同校

同中學

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

原來咁cheap 以為佢有錢女黎 日日吃喝玩樂咁

呢件呀Sor

其實點解佢成日改名

我識佢個陣係叫袁雪玲

中學讀上官
叫y ling 歪玲
但印像中唔係有錢人喎

回樓上

點解佢依種臭西港女仲未絕種

連個姓都改埋咁犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞