一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike
用假髮又點 佢都話左自己有病
攻擊人都唔係用呢啲攻擊啦
同埋話人老豆老母教佢整容果個 真係超唔合符常理
大家講下笑下咪好 但咁樣又真係離譜左

其實你邊到見到有人攻擊佢用假髮
岩岩有絲打問佢 佢答左係之後都冇人出聲

其實我係講緊一開頭

一開頭係我講既
你不如睇多次我邊句攻擊佢戴假髮啦
我話我睇佢youtube片好明顯見到係假髮姐 咁都叫攻擊
我知佢有病戴假髮個下都覺得佢慘
但唔代表連佢戴假鬆都唔比提掛

其實我講一句你攻擊你已經起曬角咁
無咪無囉 哦我會錯意真係sor9y喎
原來你都覺得佢慘既 所以係到提佢無頭髮
都係為左表示佢真係好慘 瞬間覺得你好有同情心

原來我先係起鋼個個
對唔撚住呀 好後悔覺得佢慘呀
以後唔撚同情人啦 一視同仁丫嘛
Po得圖上ig就預左公開評論咖啦
剩係想聽好既評論就咪公開
自己對住塊鏡打飛機啦你老母
呢度係連登唔撚係香討
無人會可憐你咖死傻閪

吾你老母

原本都冇諗住覆 點知惡撚過共狗

想知佢真人係點
覺得佢好正好陽光

同相差唔多
真人比相黑左少少
把聲比佢個fd puiki沉
比起呢度其他ig佢已經唔假相

我覺得佢好Q

正姣雞 扮清純

同一個人黎

人會大嘅咁

聽講係最近

之前見過佢開直播好似冇化妝 個樣冇乜嘢

知唔知女人最叻咩 化妝 化淡淡地個樣都會差好遠 偽素顏

不過佢之前啲唱歌片真係 唔開聲仲好睇
x.cys好八婆喎,又成日換仔,散咗就周圍唱個ex,邊忽pure?

佢堆friend 入面有個同佢一齊過
仲同過弟弟一齊
x.cys好八婆喎,又成日換仔,散咗就周圍唱個ex,邊忽pure?

仲同過弟弟一齊

份人點

仲同過弟弟一齊

份人點

+1
條mk妹惡撚到呢 講撚到自己幾清高 又係度懶係講人生大道理 你算鳩數啦 咪又係做倫敦金靠呃 依加呢d傻閪真係以為自己係做"金融"搵好撚多好撚叻呀
Angel Chan
Angel Chan

其實我係講緊一開頭

一開頭係我講既

入左伍幾耐

其實我係講緊一開頭

一開頭係我講既

入左伍幾耐

無入伍呀 我女神另有其人
真係咁覺得先咁講 不過呢條女都幾正
諗起lulumanlulu 去左邊?

個friend食過佢話佢技術好好
樓上 我同意唔好成日放人上黎評頭品足
但係連登/ 網上討壇不嬲都唔洗認真
認真你便輸了
Btw 吾你老母呀真係

得一個吾字打錯字,又唔係全部都咁打,手快打錯字 我都唔想認真,不過真係越吹越大囉,將心比己,自己睇到會唔會開心先

你係講笑定賣緊廣告

應該係佢比人問得多所以索性認左佢

個樣假撚到
所謂既網紅又鐘意上位 放埋化妝既相啊私影乜乜77上ig
到上左位 靜係可以俾人讚 一有人係網絡批評就講一大堆 我唔會為任何人改變 我就係我 網絡世界點點點 講真你咁唔受得人地批評你 當初就唔好公開ig啦 又要威又要型又受唔住人地唔鐘意自己
到上左位 靜係可以俾人讚 一有人係網絡批評就講一大堆 我唔會為任何人改變 我就係我 網絡世界點點點 講真你咁唔受得人地批評你 當初就唔好公開ig啦 又要威又要型又受唔住人地唔鐘意自己

貪慕虛榮嘅港女eq都特別低
呢件

叉電未

好溫馨好貼心
哈利 係愛呀

睇下范冰冰呢d明星就知 越多人識就一定越多人憎 一邊有人支持 一邊就有人開ac屌佢 放個屁都屌 第一日知呢個現實咩? 頂唔順就唔好俾自己紅啊嘛 俾人話2句個妝濃都要發脾氣

成日將唔care人地點睇我 掛係口邊
到有人講d唔岩聽又屌又block咁
上面個又肥又黃又柒個位就係最佳例子

想知呢個係咪假相 真係唔覺得靚

如果無認錯人 係我知個位 佢真人好高 都係幾靚 但唔知點解影相會影到咁似整過

呢個大家唔好ff太多 個鰓骨好似炒咗出黎咁

真人高到喊

小學已經咁高 打排球 不過骨架就真係大左d

真人邊忽靚 打波都化妝既
本身個鼻好撚矮

佢塊面勁大
但真係好高

Suki lau 以前中學叫牛牛
好想知佢屋企係未好有錢
剩係知佢係外國讀書時溝左件有錢仔
但佢幾多兄弟姊妹

呢條女真喺世界級 對屋企人好差 攤大手板問屋企人攞錢中學都無畢業就出咗黎做 聽講公廁黎 俾得起價就陪你玩
真人脾氣都算好 但好淫底 利申識佢真人

中學果陣已經勁多人唔鐘意佢
之後17果陣上埋新聞,成班圍埋笑
眼見佢宜家廿幾歲人扮哂韓妹懶係可愛咁好辛苦

仲同過弟弟一齊

份人點

+1

佢堆fd入面同過佢一齊果個係咪skllun
點解可以做返朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞