一人一個po假相嘅ig女神

1001 回覆
130 Like 10 Dislike

我識佢個陣係叫袁雪玲

佢又好似改左做袁琳琳

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

要講假相 佢個fd朱莉莎應該仲假啦

有冇圖睇下 淨係知個唔知咩poon都好整容樣

好似張張都一個表情膠晒咁

係咪唔識笑

佢對波

呢件呀Sor

我地係講緊佢呀,D相假到你認唔到?

佢追擊林紫櫻時 我差啲以為佢係處女呀屌

有冇絲打爆多d 做乜追擊佢

正義撚上身,人地大家姐咁款嫁嘛
好似係幫個姊妹出氣,話林紫櫻姣佢d fd條仔

搞咁多野最後都仲有人幫佢埋單

仲要咁撚惡 係咪覺得自己好好條件

騎牛搵馬

條女見過真人 正肥西

哇屌 同條女讀同間中學 港女到不得之了
飲嘢一定要去飲Starbucks 禮物一定要名牌

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

same same
呢條女係公廁
但無一條仔一齊多過3個月 淨係識收名牌
同a仔散左仲keep住啲野 同b仔一齊之後都會繼續戴
以為自己係abc ig成日打英文 但grammar錯晒

Same
我知你係邊個 但你講嘅嘢你都有做齊

你肯定你知
小心認錯人喎 認錯就唔好啦

見過真人 豬膽鼻 唱歌好撚難聽

有無真人相睇下

見過真人都係高瘦但無咁正個樣

識真人
花名叫mk欣
去邊都拖住條瘦骨仙7頭男朋友
以為好威威咁 又會周圍閪人面
唔知成班fd係背後指9住黎笑

散左好耐啦wor唔係咩
佢條仔有新女

佢條ex好似吸完毒咁 佢同依家條女一齊真係一朵鮮花插咗牛屎上

條仔真係完全唔得 瘦弱到 pat陰又唔知想點
但條女幾靚 見過真人 一樣樣

佢又好似改左做袁琳琳

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

係咪唔識笑

佢對波

師兄真識食 呢條女以前係灝天做金 有期係果到上堂 見到佢真係兩個拳頭都硬曬 佢同佢個fd啲相真係假到屌出聲 冇170磅都有160磅

未到豬膽鼻既 肥又矮咁

佢落左好多件 成日俾以前條仔 好似叫max中出
Max中出即飛佢佢成日上ig叫春 max之後又同左n條仔一齊
佢以前肥嘟嘟先叫波波 唔知係咪落仔落到咁瘦 成日話人知佢天生油浸都唔肥

見過佢真人 真係得骨咁瘦 但係又好似有波 幾年前了
之前睇佢post又話咩佢阿爸好似係黑社會大佬?

Btw,真人印象中好似咁上下樣 認到既

係 住大圍 瘦得誇張 我唔明點解佢會有波

呢條女瘦到仆街
去蒲佢埋黎痴酒飲
個期同左條金融仔一齊 之後比人飛
上左去條仔天台話要自殺 上左新聞

瘦到有波 幾多港女羡慕
但佢對眼大到好怪

唔大 push㗎 佢著埋啲peach john push up bra
真人正面睇有線 因為push到好行
但側面睇好平

條女見過真人 正肥西

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

same same
呢條女係公廁

Same

你肯定你知

一定無認錯
讀bio嘅
究竟ig女神係點定義

不停改名做咩
改一次又要換哂証件

係咪唔識笑

佢對波

師兄真識食 呢條女以前係灝天做金 有期係果到上堂 見到佢真係兩個拳頭都硬曬 佢同佢個fd啲相真係假到屌出聲 冇170磅都有160磅

嘩 呢條女真人肥到豬西咁
我個次見到佢真人都疑惑左好耐係咪佢黎
見佢同埋大陸客食飯

究竟ig女神係點定義

多like
輕鬆推

幾靚女

幾靚女

真人有啲黑有啲似賓賓
不過同相差唔遠嘅

條女見過真人 正肥西

紅字same
我都識佢 不過同佢唔熟

same same
呢條女係公廁

Same

你肯定你知

一定無認錯
讀bio嘅

膠都費事俾 話你認錯又唔信

屌 佢隻眼做乜9呀

屌 佢隻眼做乜9呀

以前見過佢個頭圓過個波
影相從來唔影下半身 因為好肥
竟然無人講sasaleung

幾靚女

真人有啲黑有啲似賓賓
不過同相差唔遠嘅

相就靚,真人好似賓賓
有仔仲收兵又做人第三者

屌 佢隻眼做乜9呀

以前見過佢個頭圓過個波
影相從來唔影下半身 因為好肥

佢眼角就黎去到耳仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞