前線有d感想想同香港人講

698 回覆
5117 Like 19 Dislike
係...個陣好撚無奈
個陣近灣仔方向唔知班狗射緊乜 總之一野走哂
最後區諾軒都覺得我地會gg
就話:「喂 咁啦 不如我地都走 一齊上橋 守住個邊算 係就呢家一齊行啦」

個陣前線都係得幾丁友
我就仲係到救人
係咁係底推d人爬上橋
天橋都有 真係以為入來呢個金鐘area 就要著咩
根本d裝備就係比前線area 同記者
巴打加油
就自你唔想衝 你起碼都企出嚟 做個勢畀班狗睇 唔好出嚟真係野餐食花生 睇到其實都幾心傷
我愛你
其實我地只係被攻 先守
仲要以雨傘為主

個陣後面有個識講廣東話既鬼佬同我講
你地真係好溫和...
巴打加油唔好灰心呀
影相真係好on9屌極唔聽
係咁係底推d人爬上橋

認同 前線有事必須後退果陣 但太撚多花生友原地企係望 阻住自己人退
我火都黎撚埋大叫 行呀 唔好企呀 諗起都嬲
我愛香港!支持政府!反對衝擊立法會!
https://lih.kg/1218060
加油巴打!
如果呢個post有人睇

我想推埋呢個出來 睇下大家既反應
22/6 香港新一批警犬Passing out
https://lih.kg/1216007

想去既人請入tg
[
始終大家無乜機會試過喺大型集會上試過衝或者知道點樣support前線,好對唔住
辛苦晒
有次催淚彈落左我腳邊 我手頭上無水淋熄佢 咁我走住先 我屌迎面有對OL情侶慢慢行緊過黎佢地係向有煙既方向行埋去係完全唔怕催淚彈?定好奇行埋去?真係好撚尻
班狗喺政總無差別攻擊仲未推到出harcourt嗰陣
肯留喺前面嘅人真係唔多
其實啲彈一射埋嚟 就會有好多人去淋熄佢
仲有義士掟返轉頭 最勇最前都算叫夠人
但真係需要人backup 希望過幾日啲人會肯行返前
香港係時候要有自己嘅旗幟同戰歌
https://lihkg.com/thread/1218244/page/1
希望大家可以發揮創意
真 好多人黎嘉年華咁
咩裝備都冇
又冇準備隨時開戰
多謝你哋
我想講你地真係man到爆
好多謝亦都好自豪我地有你地幫手
我發夢企過第五六排一陣都已經覺得好大壓力
PUSH
果然冇你地其他人都死得
請你好好休息呀ching
前線係真英雄
樓主加油!
我發夢我自己好驚, 但又覺得前線人員好珍貴, 嗌極冇人黎又慘, 所以我企係第4排左右

就算走夢醒之前都勸前線 睇時間offline, 早d休息 第二日先有精神繼續玩周公online
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞