前線有d感想想同香港人講

698 回覆
5117 Like 19 Dislike
我哋大家都係凡人 會怯會驚 會怕受傷 喺恐懼之前 大家思考都會慢咗 唔通個個人都係超人先可以抗爭
冇訓練又冇自覺咁仲叫人上去死?好鍾意做畫面出黎俾人騎劫?你係咪high 大左?你咁鍾意咪自己去前面送死咪撚拉埋人死啦。見撚到d鼓吹post 就撚嬲。
屌你 今次救護站都畀人爆 大家都係顧咗自己先㗎啦 後面冇通訊 手機冇網絡 你以為好似喺屋企睇新聞咁 兩面都知道晒點情況 升級通訊 好簡易 咪撚再分化 團結好難 分裂好易 只要不斷以聖人超人嘅標準衡量每一個人 人人都可以係仆街
結論:都係和理非最好,大家都唔洗去送死,又唔怕俾人騎劫,仲可以有光環

至於我都係搵地方移民算
[同我推晒佢] 力抗膠post 621行動討論整合
https://lih.kg/1242813
訓練自覺同經驗係打番來咖 你估個個都係天才呀 每次野餐都儘量減少人員消耗 就係不斷咁訓練人呢三樣嘢 見到分化撚我都仲嬲啊
擺撚明分化啦,家陣發現愛國愛港份人仲有義氣唔得?

成班企係天橋當你動物園猩猩,中後排拉都唔拉閃哂,一班假言假語網上話好想幫但淆底 一堆唔撚稀罕既like, respect

叫垃圾已經俾面,部分可以循環再用,根本成班就不能教化。
我一直都咁講,咪以前由得佢地帶領,冇哂前線佢地又搵唔到野賴,自己又唔使俾人割,又唔使睇住手足傷。做小小野又可以打哂飛機有功勞,幾撚爽。

你搵地方走都冇用,咪又係二等黃皮豬,疊埋心水祈禱壯烈咁冚家剷最好。
每次傷既傷拉既拉,你幻想有百萬大軍?咪又係得番一小批人,你何必又連呢小批烏合之眾都叫人去逐個逐個送死?
繼續露底啦三毛
愛國愛港班撚樣都炒撚晒車內鬥啦
點解佢哋好似仲好團結咁樣 因為佢哋有統戰
邊個分化邊個影響士氣就做鳩邊個
繼續捉戰犯啦 冇人要信你㗎啦三毛
你慢慢祈禱,我走先,你努力冚家剷啦
我有三毛收就晨撚早發左達啦。

以前連d鳩嗚團都去埋俾d旁人當係白痴怪獸,結果對社會有乜貢獻?根本不成任何氣候。

個撚個連為自己都唔肯踏出黎,屌。

有統戰班人mon post 歡迎搵我出糧俾我啊屌你老味,我愛國愛港唔野餐了
屌!揭露哂班分化三毛就出番去!
我繼續做番我要做嘅嘢
你自己死好啦拉撚埋人
真心欣賞企係前線既巴打.
之後只要你地一句補位, 我地就同你上佢老母
天橋班人真係唔想點
其實個位好危險,不但幫唔到手,而且好難逃生,有鐵馬阻住,硬食催淚彈
前線朋友一齊加油
唔係分化
但上次去到中環唔係前線
見到幾條友又唔係衝又唔係勇
幾條友行岀條馬路
阻人交通
橋撚個個大叫加油又影相
玩ocamp 咩
擦光環扮勇
好熱血好勁啊
小小風險都無
但又扮勇武
難為真係衝果班
唔係話灰J論
但9成香港人都係想無責任又威豬
真心好感激你地
無人有資格鬧你地
各位珍貴既戰士 我愛你地
我仲未放棄
和理非非、勇武請聽小弟一言
https://lih.kg/1243560
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞