前線有d感想想同香港人講

698 回覆
5117 Like 19 Dislike
其實至少都起碼企落去幫下手啦 唔係話鼓吹你衝 你唔衝都幫手拉番啲自己人番黎啦 喺個商場隔住塊玻璃有撚用咩?vip位呀?
當前線勇敢嘅人真係不幸地比人拉左嘅話,到時就真係無人會再企出黎幫香港人爭取 繼續和理非然後政府繼續硬推其他惡法 下下硬食
中學雞講聲sorry我嗰日淨係買左包比你地 身邊d比卡仆街同學完全冇人陪我行前 連落龍和道條馬路都唔敢佢地

行到前有邊個唔驚
但你唔係成堆人係後面睇得唔得呀
你上黎小小比啲support前線又好救人又好
其實係我地可以堅持既動力黎
香港人 加油
同感, 佢哋落得場多,
真係現場睇到D無理既嘢,
就自自然然慢慢會更投入.
多謝你
發夢果時69 612都係床嘅中前段(對唔住我真係唔敢訓咁前)
佢地真係冇乜抖過又要企
後面d人坐都算 唔係個個都有勇氣去咁前
但打卡食花生果班最仆街 屌你老母
旅行呀而家 當我地動物園?
屌你老母
唔幫手我當你和理非 我尊重
食花生果班我屌晒你地老母
發夢嗰時3點半嘅時候同個friend得頂帽口罩眼罩就衝入去 望翻轉頭嗌啲人一齊跟住衝但係佢地都係企係到得個望字
加油支持你
多謝你
尤其係班男仔女都衝得前過你
多謝你
義士 我愛你地呀 好感激多謝你地做前線 辛苦你地啦係我地對你地唔住
總之佢哋肯出嚟都好過唔出嚟.
發夢自己企左係夏慤道往銅鑼灣最前
好對唔住你地 我地嗰邊啲狗就咁企係到冇開過波
聽到你地嗰邊要人真係好想過去幫手但係一諗到如果啲狗襯我地走開左攻過嚟再包抄又好似仲衰咁就無走到變左淨係喺到幫人過石膊乜都做唔到對唔住啊巴打辛苦哂
的確 現場拍晒手叫加油個陣
我心裡極驚
因為極似 今天我 自high
其實大家應該要覺悟我地前面既係大敵
唔可以鬆懈 唔可以以為自己贏硬....
影相打卡果班真係唔知做乜鳩
前線係珍貴的主力, 有事上身,受傷都係佢地先, 後面嗰班一係年輕無經歷過14年,一係受之前政治運動而要坐監的影響而害怕,希望前線人員要體諒
多謝你地,香港英雄。
你可以咁睇,

連著高爭鞋無諗過會嚟既人 都畀大家感動到嚟支持你哋.
睇都費撚事
唔係唔知連登標題重要性呀麻?
巴打講得好中
企係前面除咗身攰仲有心攰
爆發衝突前對面班犬每做一個動作好似突然帶翻個頭盔或者手套咁都會嚇一嚇唔知係咪準備做野攻過嚟
加油! 發夢見到自己本身冇諗住衝,得個口罩同手套,但一見到前線班人衝嗰一刻,比到好大決心我,覺得嗰刻唔衝就對你地唔住,見到後面有啲人諗住退嘅時候就大叫我地需要你,最後佢地都肯跟我都一齊衝

呢啲野係可以感染,雖然可能機率不大,但一個人一個人咁感染落去,個數目就會好大。加油!
發夢對你地唔住.琴日一開始係前排頂左8個鐘.之後去左中排救人走.然後我體力不繼就走左.
真係睇人數
有時3-4排都唔想第1排頂
雖然我個陣第1行都有人叫我去後面休息 叫人上來
但我見到都無乜人 就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞