前線有d感想想同香港人講

698 回覆
5117 Like 19 Dislike
辛苦巴打
各位珍貴既戰士 我愛你地
我仲未放棄
有咩backup支援需要
盡幫💪🏿
推 天佑香港
加油
要屌就要埋坐中信入面個批
講真一係唔好黎,黎左就麻煩蒲頭,充下場面,要show比黑警睇到個人數有幾大,有時幫手傳下物資、散下消息都好
但個日好多人都行埋一二邊,完全唔知佢黎做乜咁樣出現係現場真係最無作用
發夢612係龍和道防線,狗隻一出現d人即刻跑走,前線得番好少頭盔巴打起出黎條線完全無用過
個下真係灰到爆,波都未開後面一個人都無
不過狗隻一放煙我先發覺龍和大部份人都係無裝備黎野餐。個個咳到癲左,又唔怪得佢地走得咁快
絕大部份人都無預過要勇武
冇高位點會有哨兵
根本義士就係condom
https://lih.kg/1239510

義士既命都係人命!
呢一刻 有上過前線既義士都一定會好擔驚受怕,香港人你係咪就咁當人地為我地付出過既野係屎?人地既人生唔係人生?人地既前途唔係前途?你估佢地屎忽痕行上前呀?

一定要爭取撤銷暴動定性同放人!
巴打,你覺得攰同心淡,冇人有資格話你,你亦需要好好休息
無可否認部分花生友/割蓆撚既言論真係好on9
只係我都想你知道,你地嘅勇敢真係鼓勵到我同好多有心而上次無力既人
上次好多人第一次出,加上唔夠裝同經驗,但因爲你地,我地下次會更加勇敢
多謝你!
多謝巴打
謝謝
謝謝
我夢見我唔算前線,中間啦。但見到啲人唔戴口罩、又係咁影相,又繞晒手連物資都唔幫手傳下,好似食緊花生等睇戲咁……我初初都會善意提醒,但都比人無視甚至話返轉頭一想像到前線打到飛起,個心真係乸住乸住
頂住呀義士
加油
我無勇氣做到前線,辛苦你地
多謝你地
612個日真係好灰 係前線守左幾個鐘
中間去個廁所見到添馬後埸啲人真係嚟野餐咁
真係心都淡埋。。。
但無論點621我都會照出 亦都希望各位巴絲打可以尊重我地呢班隨時會犧牲嘅義士 唔好再話我地係鬼
不撤不散 天佑香港
其實發夢想做第二更應該幾點出黎?
因為工作時間比較彈性,所以發夢出黎做第二輪
21號發夢會出黎
巴打加油!!
發夢喺度嗌極都冇人理真係灰,但係天橋又好後面都好都叫後援,見佢地掟物資傳物資嗰下其實都有感動
其他嘉年華就
[同我推晒佢] 力抗膠post 621行動討論整合
https://lih.kg/1242813
不嬲前線係國寶黎
所以見前線想點就點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞