前線有d感想想同香港人講

698 回覆
5117 Like 19 Dislike
多謝你哋加油
推 係香港人欠左你sorry
多謝你 加油!
多謝你 以及
對唔住
多謝前線 辛苦你了
加油呀!!
push
明白你,都一樣感受對於天橋既人 同吊人唔冷靜堆人
由心而發欣賞尊敬你地 真香港人
發夢嗰時見到啲嘢想講
人地唔上黎其實無問題 始終尊重返人地嘅意願
但後面啲人可唔可以唔好亂咁指揮亂講嘢影響前線嘅人,衝嘅又唔係你地,係後面亂咁屌亂咁講嘢影響前線人士

利申發夢嗰陣係前線幫手衝
好多謝你哋辛苦哂
Sorry
所謂激進派其實只係比其他人多一份勇氣同堅持,比其他人更唔想輸

行動再激烈都唔想任何人受傷,警進則退,唔係要同佢搏命,寧願花時間救走多一位義士

希望唔明白既人有機會行前睇下每位發白日夢既義士
岩 eg中環
點解最後我地決定走?
係因為後面走左大部份 一攻就散
如果多人到好似金鐘 / 中環7-8點咁 (個陣我仲未見到盡頭)其實唔洗走
因為佢地都難攻 最多一野幾廿粒催淚先退
但未至於話散
個勢好撚重要
我諗好多人都未試過 第一次會驚 但一定會越來越多人有勇氣企上去 所以唔好放棄
最記得612果日,我係一邊纏緊保鮮紙上手時聽到社民連線個女發言人叫人快啲去幫手,呢到唔係嘉年華,大家到黎做咩,我以為大家會郁,到我食中曬第一輪攻勢,退到後面時,一部分人都依然影相打卡⋯⋯雖然各有各做,但希望大家真係唔好忘記黎做咩,就算唔上前線,都唔好係後面嘻哈⋯⋯
香港加油,自己香港自己救
多謝你地
多謝你爸打
唔做前線唔緊要
但唔好抹殺人地嘅努力
加油 當日由後面去到中間再衝到好前做幫手 雖然唔係做前線嗰個位但係都好登你地肉赤同擔心 完全唔明有班齋企係度然後一聽到聲就走乜都唔理嗰班出嚟到底係為咩
嘉年華心態真係好打擊士氣
發夢夢到
佢地查你嘅時候問你野只係想減低尷尬同埋確定你個人唔係傻癲嘅,咁樣點樣對付一般警察令佢震又無你乎呢?就係唔出聲瞪大隻眼目定口呆望住佢企到埋啲,眼望眼或望佢把槍,佢唔可以因你望而打你但佢一定驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞