召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike

好想吹奏MCM
由69開始 幾乎日日都有post消息
而且內容好貼地 絕對唔係為post而post
作為一個KOL 莫竣名bb真心無得彈
有冇人岀公海開post講下托哥
定留返遲啲先清算
因為好似都好多連登仔吹奏佢
好似唔記得佢之前係支那街訪主持咁

利申:之前有睇開佢
已unfollow unsubscribe
仲有冇多D貼地仔仔可介紹follow
佢份人好雙面 啱啱係YouTube 拍片時都仲經常用tumblr
佢係YouTube 就扮到好親民咁 但係tumblr 個人就好aggressive 好易起鋼
佢以前成日係tumblr答人問題 啲人只係flatter佢話好羨慕佢咁聰明讀書咁叻 佢就好惡意咁講 只係我努力 個格臭到 有次佢係度bash Michelle Phan 係racist 有follower 唔知點解好聲好氣問佢點解咁講 佢就話 點解你唔識自己google 下?
唔但只 呢點pretty little liars 都有人講過 佢紅咗之後 就unfollow 咗以前啲Mutuals 有朋友同佢以前係Facebook 係friends 又係佢紅咗之後比佢unfollow
總之呢就係未紅之前就扮哂nice 紅咗就係咁批鬥自己followers

我知佢目標觀眾外國人又好關注世界新聞 佢都唔會理呢度啲人點睇佢 香港人就咪睇佢條假美國閪啦

仲有啲遲啲講
呢位絲打都好早開始留意佢喎 不過叫唔叫周圍就...
攻擊Michelle Phan但依家又痴佢老友Iamkareno咁撚假
搞屎棍除咗英皇雞都係
發夢見到大肥
唔知啦 我淨係記得咩咩skip lunch to have sex
所以人地咪del哂以前啲嘢 話佢雙面就係咁解
屌點解呢個我冇印象
more
有啲批判思考有腦嘅人都知鬼國咩料啦
首先咩愛國不等於愛黨論
呢個理論係雨革之後都未聽過
即係係愛中國又唔愛黨係咩事
聽親都覺得唔make sense
利:冇follow 托哥之後都唔會
其他YouTuber 冇表態會一一unfollow
Eg mingjai

Mingjai 有去69

突發 ming仔IG宣布反送中
https://lih.kg/1195542
發夢612見到ming仔
屌 屈左佢
Sorry
More more 想知佢真面目
more
條友分分鐘只係張相較咗黑白
淨係識得扮知性嗌療癒其他乜都唔知唔識唔關我事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞