召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
ZAIN
無知KOL
食開譚仔3小辣嗰個家姐真喺番咗黎出咗去?
見到佢post咗好幾個純文字story
但又奇怪平時以佢性格廁所板有鳩毛都可高清攝影幾張相做story
今次山長水遠番黎竟然冇post過啲onboard相呀遊巴士車河相etc.
上回提到
香港發生咁大件事 有啲KOL真心為香港好 有落手落腳去遊行 去呼籲 但仲有班on9 KOL喺到呃光環 po吃喝玩樂都算 仲po bra相出嚟呃like 比人屌完就是但po個story交貨

過咗單嘢再逐個逐個屌你哋老母
最緊要係香港加油 各位痴線西小心安全
仲有tvb暗星宋芝齡
永久blacklist 林芊妤 做港豬做到咁開心 仲好proud of自己師奶仔唔識政治

69遊行佢開心share boat trip 食好西 我明唔應該干預人地生活 但你洗唔洗開心些牙
好心你發揮影響力啦 好多小妹妹跟你做運動 賺香港人錢 但不關心香港

痴線西們唔好響佢ig罵佢 佢啲fans都係baby kingdom啲人 惡過閪
塊面d肉咁墮
仲有個托哥
平時拍片又鍾意話自己係嚟自香港同其他國家啲人r水吹
而家又係一句都冇講過
垃圾

[/quote]
每次有人講托哥一定要po一次
笑波子一句都無講過
manson都係
manson開開心心去日本
出左個post 講埋d好撚作撞既野
重點唔係有無出聲,而係有無講大話扮返咗嚟幫手拎光環
明明見到佢6月9仲係瑞典bbq緊 就咁講咗句 在心中以佢性格去咗現場唔影相真係好唔尋常囉
原來真係會mon post 多謝佢嘅巴士車河相澄清
Fact check 好緊要
Pkj以病為理由就可以深潛
印象中佢好似淨係po咗張相加個emoji 又係乜都唔解釋
呢種表態得真廉價

Rose ma 值得一讚

嗰幾個emoji係有咩意義呀老泥
留個emoji 然後當日唔出現
balu一家都好高質
佢家姐ig 成個story都係都612 仲有特登開live講
佢地媽咪都有出post寫左段野 我覺得幾值得比父母睇下
估唔到ding2咁博命出去撐場
無論點只要有守護香港既心 有願意出黎既心
算啦暫時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞