召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike

屌佢老母個仆街冚家產
之間公海有個post係話ig黑店有提起過佢地
淘寶60、70蚊既衫比佢地賣到成400蚊一套
Comment比人話賣淘寶貨就懶係野咁話咩法律追訴
個女既就大陸西黎,食住個男既
之前佢地係觀塘間實體店仲要係6月9開張比人屌到反艇先暫時唔開住,跟住12號又扮晒野話唔接單
到左今日,因為立法會冇開會,中環金鐘冇再好似之前咁多人聚集,終於叫做靜返少少,佢地就又再出黎乞食

真係睇到眼火爆,究竟可唔可以推到佢收皮摺埋間鋪唔好再黎呃人錢
lm
係就係
但睇死完咗之後佢咪又繼續講蝗語返大陸小紅書

崠Sue又嚟料死人大陸西扮夠未?好其實呢d kol真係好虛偽好恐佈,諗起佢地都心寒
唔好對manson有咩期望啦
你睇佢平時講野既內容就知佢份人係一個完全冇內涵既mk仔
唔好得yaki好多架咋
咁多個有咁上下知名度的女Kol係咪得番蝦蝦未出聲......估唔到佢完全龜縮......咩表示都無,好失望......
我地呢? 就出去食催淚彈
人地依加係日本幫d世界級美食評緊89.792分炸
佢之前直播係咁話唔會理
唔想理其他嘢 乜都唔想知 唔洗同佢講
好想一巴車死佢
根本唔應該對呢啲人有期望丫
連台灣youtuber kelly都有出聲 班垃圾kol
追完見到zain佢好正 啲post句句正
不過佢其實係邊個我小薯仔唔識佢 求輕屌
完全冇失望因爲冇期望過 不嬲係一個做作自私ol格
反而對Cynthia 有d失望
same here
港豬食玩訓咪佢人生囉

唔係迫佢表態
但當其他香港人係出面受緊苦嚟幫大家爭取自由,可唔可以po少陣吃喝玩樂當尊重呢
我覺得又唔可以咁講 咁樣就太過專制
政治還政治 人民生活其實好簡單
複雜嘅係政黨
我從來都唔討厭任何國籍嘅人
我自己都會淘寶 著made in china既衫
我覺得係冇問題
依家最緊要嘅唔係針對佢哋做乜
而係集中火力申訴
唔好分化自己人
願意企出嚟講說話嘅 落手落腳既。都係自己人
質疑下就叫打擊士氣
呢個時勢係咪乜都唔撚評論得?討論區大家討論下都唔撚得嘅?共產黨嚟架你咁撚專制都有嘅
我問緊呢樣野就代表我無幫手fact check 其他野嘅咩?你用屎忽諗野架?
又唔係講緊佢唔出聲,討論緊佢係咪講緊大話,有無真係返嚟都唔撚得?呢個討論區嚟架喎,唔比討論架?乜規定咗有表態就一定要支持,無表態先可以屌?
咁佢事實係逃犯條例咁大件事佢之前一直都未出過聲,6月9號都仲係post緊吃喝玩樂相,突然又話返咗香港幫手,我地有呢個疑惑好合理啫下話?
留名先
audrey 都有
錢重要過一切?無留意新聞就講少句啦
佢應該係愛國不愛黨
垃圾Brandy沒有你老婆,你什麼都不是。邊個識你?
重要搬去老婆娘家住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞