召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
佢派一堆盲粉出黎死都拗返生,咁何必哂氣教精佢姐,咪由佢柒落去囉
每次一唔夠人拗就剩係識叫人唔鐘意睇就unfollow, 有無第二句呀?
有新仔?
有又無乜所謂
其實又唔係好關我地事
繼續片佢查眼影唔blend開好過
又兜?
呃ki姐 mon post mon到
屌果個乜9野死mk 好yaki wong
觀眾弱智 佢更弱智
果個地方 之前去tour 嘅時候 果到d導遊話真係盡量唔好影
不過算啦, 條女應該冇讀過歷史架可? 中一西史都係講下文藝復興果d啫
問佢二戰發生過咩事都唔知我哋講咩啦?
呢條死八婆一開頭成個大媽咁串柒柒起晒弶覺得人地屌鳩佢針對佢
而家畀人講中就係到兜扮晒無辜

yaki wong 你真係反省下啦仲弱智話d毅進狗 so called 都係個公眾人物仔 唔好下下動到自己條氣
唔tag佢都唔知係佢
MON POST之後續個負皮
呃ki姐你慢慢啦
拿 公道啲講 佢真係未必要企上去影 但佢真係eq唔夠高 應該聽下bob叔話濟 忍一忍 唔好下下都衝出黎答 維護自己 唔應咪算囉 del cm又得 又搞到件事咁
算吧啦 連紅燈出馬路影相都覺得冇問題嘅人點會理咁多啫 佢根本唔會覺得自己嘅行為有問題
所謂既去唔同國家intro個世界,說穿了冇文化既佢只係不斷地柒出國際而已

Be the tween呃ki真係次次去旅行都會有柒事發生然後係連登有post講佢佢真係冇一次去旅行係可以盡情咁玩,唔洗mon住post諗點駁同埋逐個comment留負皮
同埋好多kol 都係咁
但淨係針對佢
如果佢選到簡直打破左港姐個感覺
睇佢啲訪問對答係識撈
但絕對唔係港姐有既個種感覺
記得之前睇佢歐洲啲片
佢好多幾基本英文都唔識讀
香港小姐唔係要美貌與智慧並重嘅咩
唔係話你要10A 但至少唔好一開聲就係個聲大大既mk妹咁
唔怪之多數贏果d都係外國回流 一轉反local 就變mk 香港好似愈黎愈少高質女仔
睇佢d訪問成日講野都講到擠眉弄眼 好鍾意登大對眼 又高音 零儀態可言
唔去選姐
真係中環行一轉都好多OL靚同有氣質過佢
佢轉咗個look真係好呀嬸
做番kol好過啦🤮氣質呢家野唔係話你去過幾多個地方影過幾多張靚相就培養到
Cctvb係揀D支那質素嫁啦
仲睇乜鳩cctvb
港姐而家仲有公信力㗎咩
上年asone個tania都入到圍已經打咗個突 條女勁attention seeking 最終kiki challenge搞出禍
以為cctvb有前車之鑑唔會再搵呢啲冇乜內涵恨上位嘅mk妹 點之今年仲衰 仲要整多幾件大陸妹
仲搞咩香港小姐呀 執柒咗佢啦屌
【年薪240萬筍盤】楊政龍秘撻失婚KOL黃子菲 緋聞女友容祖兒甩難
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190708&s=7018882&a=59800399
佢冇整容我切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞