召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
崠sue唔好諗住delete咗小紅書帳戶就同大陸脫離關係啦!平時d story 出得咁快,呢幾日遊行做晒縮頭烏龜,連小紅書都要刪埋!唔好扮晒你香港人啦,你自己啲廣東話都唔係咁好咋,你就連母語普通話都講到一嚿嚿,又係扮出嚟㗎?諗住小紅書啲大陸人聽到有口音覺得你好可愛?收皮啦,死人兩頭蛇!cheap精,各位巴打絲打應該將佢拉黑啦!

[b][red][/s][/url]
,之後起咗佢IG入邊條強國女底,原來呢條強國女係好幾個歐洲名牌大老闆個女-大碼頭,其中一個牌子叫ermano scervino ,崠大媽之前勁去人哋event踩場,又成日R人哋俾啲衫佢着,成功俾佢食到太子女,黐到實,可能大家都係強國人同聲同氣,又喺人哋ig做下擦鞋大媽,刷到好似好friend咁....各位巴打絲打趕絕呢啲崲蟲啦!

強國女個老母,大陸公司

係咁係衣條女個IG度留言,擦鞋擦到就嚟要瀨鞋底
好多應該都係完全無留意
最近先跟吓風向repost啫講真
芊芊應該都係唔識咁多唔評論嗰啲
呢條女算尻數
lilian kan真係好撚嘔心
借啲二曬命
我完全訓唔著 不斷係度睇ig fb嘅更新
睇連登嘅post 睇聽日出街嘅update
見到呢條垃圾係5個鐘前
即係宣布烈士證實不治嘅差唔多時間
仲係度post埋呢啲story
垃撚圾 老雞呀話你 屌你老母!
台灣ytb我見痴痴 蔡阿嗄連阿滴都有post野支持香港人
仲有好多唔出奇嘅插畫家同作家都勁撐
屌佢收皮啦 呢幾日無出過聲 遊行唔見佢去都算 6.12都無表過態 到呢刻先走出黎 佢前幾日仲係咁up佢自己飲飲食食 整頭髮啲相咋

叫人去遊行 但自己唔去 都算好野
同埋 佢無啦啦hide左自己整頭髮既post 先出呢個新post 突登hide post唔想俾人知佢呢幾日都飲飲食食
人血饅頭
唔表態其實真係無所謂 又唔係文革
但我會記住你嗰幾日整頭整得幾開心食野食得幾開心
大家唔好再post同吹奏任何有表態既人
特別係69之後 已經變左用黎打卡呃好感既好方法
而且關心香港係所有人基本責任
集中火力攻擊呢個星期吃喝玩樂賣廣告既人
但好多台灣既fb post我都唔敢睇
成堆台灣藍絲留言
我真係唔明

屌你老味拍乜撚野手依家係要撤回唔係暫緩呀
各位痴線西 今日見!
驟眼睇以為係pkj
呢條假美國臭閪 過埋今日先繼續講!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞