召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
楊千嬅已經del左喇真係肉酸

屎盆最新個post del左留言 其實好appreciate佢有出來 但洗唔洗del cm 對佢僅存嘅好感又跌左
Mcm真係好好J
離一離題 有冇絲打有整眉shop推薦
呀姐有紅過?佢有無40歲?
佢一定過3字
kol嚟講佢好多野都帶頭講
之前又話某D紋身師抽水
呢段時間佢出左好多story表達俾人知
睇得佢係真心同有良心
年紀唔係關係
但佢硬係無乜觀眾緣
佢真係好扮嘢
蝦乾一見大家唔得閒清算佢又走出黎試水溫
父親節咁得閒整蛋糕好心你關心下香港先啦八婆
耳環靚唔靚值唔值我唔識
佢嘅設計好多都係佢某位朋友幫佢做
佢邊識呢d野啊 字都唔識多隻啦
穿耳環果一part咪佢自己落手落腳做囉
佢個格好黑人憎又臭串
老泥mk妹
利申:見過佢同人講野 閪到⋯
哩條女真係好黑人憎
EQ仲好低好易起鋼
之前Liz單野佢無求證過就開始屌Liz
最尾都係搞到自己柒咗
睇嚟佢連IQ都好低下
外表鬼妹,入面同強國人一樣咁玻璃心
基本上得佢呢啲唔使返工嘅人先咁有閒情逸致整呢樣個樣

其實啲pr搵啲所謂kol收product/出event之前做吓background research係咪咁難?
呢條女啲like九成都係買翻黎全部都係南亞人
搵佢出event真係會吸引到你嘅target customer咩?
究竟憑咩出黎做sharing? 乜撚野做夢的勇氣?不如分享下點樣買like都可以買到上神枱?
啲港女以為自己多follower就好威 有dw錶sponsor又點?買到有8000幾個follower 但啲post得500幾個like都冇 覺唔覺得自己好柒???
果然有做夢的勇氣
Moanna Shum有56k followers但最新嗰張相得嗰二百幾個like
好撚大架子
利申,前職員
More...真係大陸婆?
蔡嘉欣走左去選港姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞