召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
佢612個日好似冇開舖
我發夢見到mihk個Gordon

鍾明軒都有專登拍片講逃犯條例
呢張圖係佢叫香港加油條片cap出黎
佢真心好正
好欣賞佢咁勇敢做自己
真係要整張清單逐個kol清算
大是大非扮睇唔到繼續搵錢
唔好嘗試幫佢洗白
咁大件事都扮睇唔到
平日就識得出黎探討社會議題
Sorry 以後都black list 呢個人
old news always excited
呢個時勢仲掛住八邊個邊個分手
發夢係612見到mingjai
仲有咳神同佢新女朋友
利伸半夢半醒打出嚟
啲態度西到 絲打講得岩原來根本就係啲radical feminist臭脾氣

佢將個重點focus喺話啲人唔比佢sudan同香港一齊post 仲鬧返轉頭話我地自私

但事實根本就係香港人睇唔過眼佢人在香港但乜都唔做 post一兩張相就覺得自己盡左責任 比人屌多兩下先post多兩條警犬片 但post蘇丹呢啲更加國際性既議題就好上心咁 係咁問有咩可以幫到手 叫人捐錢嗰啲 咁想幫手 又唔見你喺香港會去遊行

說到底佢根本兩邊都唔關心 淨係拎黎顯得自己係一個activist 救命真係好噁心

仲好意思繼續拎香港打飛機 人無恥便無敵

好醜
法令紋深到 我呀婆都冇咁深.... 棚牙一如以往中左輻射
好多KOL雖然口講反送中
但只係story不停post cap圖
唔知大家覺唔覺 好多KOL都係呢幾日先有病有痛唔出/出唔到
跟本就係mk仔唔知點解會有咁多人吹捧佢

仲要早幾日屌鳩人地紅磡冰室個單野真心正
其實真係唔明佢d片點解咁多人睇...完全唔明
果個mira都係唔知點解咁多人睇佢

旅遊片除左bob叔, 有碗話碗同馬田之外
推介一個叫mike yuen既channel, 入面大多都係旅遊片, 有興趣可以睇下
岩岩再睇下佢啲片 乜都笑一餐
假到我睇到都尷尬
一黎內容好冇內涵
二黎成個人好肉酸
食野大大啖, 又含住d野食黎講野, 我隔住個mon都聞撚到臭
Pkj做咩龜縮咗?病咁多日都未好返?
依家唔洗你一定要出嚟遊行 又唔洗你做出嚟做義仕犧牲
作為一個influencer 好有責任用你official account影響你嘅followers點諗

本身幾鍾意pkj 覺得佢係beauty youtuber 中最有心做
做係大事大非面前都係縮 好失望
已unfollow

我覺得beth都算係咁啦
Skip lunch to have sex呢個我都記得喎
對呢條八婆都冇期望冇失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞