召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
是咪想做第二個艷娟
想睇蔡嘉欣做2019落選港姐
係咪賣假眼鏡亂配度數果個
係咪賣假眼鏡亂配度數果個蔡嘉欣

係咪賣假眼鏡亂配度數中環亂泊車塞左成條馬路果個蔡嘉欣

仲有冇人記得佢同佢細佬參加過TVB嗰個玩遊戲贏十萬既節目?
係咪見tlt做左歌手發左達咁
又想發埋d明星夢
擺明係想騎牛搵馬釣金龜
之前好似有張相係影到佢架車停咗係中間 後面啲車完全塞住晒郁唔到?
https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24397701

黑店No.1:kalixstyle http://instagram.com/kalixstyle
1.賣眼鏡,聲稱可以幫人陪度數,但自己唔喺視光師,
叫d客自己去專業視光師到配,好啦,配完出嚟又唔啱度數。
重點喺咩?重點喺一幅眼鏡四五百蚊。
最後比人發現喺淘寶嘅

2.賣"真皮"書包,聲稱喺自己整嘅鞋
又比人發現喺淘寶,好啦,一個書包成三百蚊,一對鞋又四五百
真係恭喜曬

3.衫都可以喺淘寶搵到
淘寶賣30蚊,佢可以賣三百蚊,好叻豬

歡迎各位記者朋友黎攞料 咪俾啲貪錢雞入到圍釣金龜
balu 條片
應該有noise會俾佢入
上屆冠軍個friend katy yeung 都選
哇屌 好撚自私wo咁撚樣泊

到底今屆質素有幾低
蔡嘉欣皮膚仲差過ding2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞