召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
會唔會清算埋其他冇咁出名既kol/iger/influencer
幾廿k follower日日照吃喝玩樂 有時repost下拎光環
我612個日都有見過佢,咩住個單肩帆布袋,應該唔會衝個堆
不過有去好過無啦
69佢無表過態咼
人地10號仲好開心去打卡話飛去日本玩
根本就到琴日先死出去打個卡扮哂嘢

利申:中伏買過佢d淘寶衫所以好撚憎佢
之前對dingding真係冇好感 覺得佢幾奶共
但今次真係對佢改觀左
佢6月12都好似有去
幾日前已unfollow咗佢,睇死佢條臭系唔會表態
Rose ma不嬲豪氣
學好點寫中文字先出post啦
勁多錯字
咁唔一定要衝先值得欣賞嘅
Heyman ig由69到最近都不停表態不停呼籲人去,對佢印象改觀
我正想講 緊貼佢老母
好記得佢9號定10號仲出story你問我答叫人估下佢去邊玩
真人講嘢勁大聲又冇腦

唔想比人話咩分化
純粹要讚都唔會係到佢

不如佢地做返啲能力範圍做到嘅野 例如呼籲下提醒下大家七月二號前登記做選民啦
衣個時候香港人槍口對外 應讚得讚
佢個班ytb朋友有幾個都令人改觀既
同身邊朋友都有撞到水魚 melo 檸檬真係有遊行
而且9號到衣加真係睇得出好有心日日出story 又幫手送物資

而呢個小影 就幾廿歲人仲日日扮卡通聲講自己去邊去邊玩
15號先開始不停repost拎光環
真係想大大巴車落佢到
但以佢地班kol嘅性格有去一定會打卡
普通人去咗未必post但佢地就肯定會...
跟本好多kol6月9日仲係咁post玩樂相
之後見啲遊行示威啲post就突然消失
成班淆底,唔敢表態自己嘅政見
仲憑咩叫做key opinion leader?
馬田次次都上前線真義士
點解無人講
佢話佢有出去 大家點睇
我好記得佢69仲po出去食野既相
btw佢應該唔係大陸人?
616見到蔡加欣
5你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞