召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
本身都唔買
佢賣過期嘢態度又差
扮晒野等人以為佢都係我地個邊,前幾日先話警察開槍執法咋
喂 你地d私底下傾咩 無人想知呀 屌你老母
咪係
果陣唔係好威 Post 左幾個Story 既咩
佢係咁screenshot WhatsApp啲對話做咩啫 無人想知呀好似成班傻仔係度9up幾句 加幾個粗口字眼就好似好撐香港咁 用WhatsApp對話打飛機
6.9當日佢既ig story
佢唔係身有屎 使乜hide post (我幾肯定佢琴日hide有個整頭髮既post) 叫佢快啲收皮就算 見到個樣都反胃
係肯定Hide左!
請注意,佢6.9當日去salon整頭,寧願一路整頭一路覆youtube comment, 都唔留意下當日香港的遊行,係依家先出來搶光環,唔好俾佢呃!
我見到有人comment佢點無係咪去遊行 點知佢兜大個圈都無答到佢 扮哂大愛 又話自己平安 又話要自己係公眾人物唔可以講咁多

不如收返皮啦 突登唔覆個個人既dm 係post到覆返人 令到佢啲無腦fans圍攻返人 佢自己淨係識講平安

平你老母呀?
有小朋友可能去唔到都可以體諒
林小美先垃圾 健全人士都唔出嚟
凈係repost
見到佢喺到多謝就覺得嘔心
喺屋企涼住冷氣repost就當自己出一分力
寧願你咪表態
佢仲要話自己引導人思考wor, 仆你個街,原來去整頭髮可以引導人思考送中條例
經過呢一役之後,發覺最肉酸係蝦蝦同仙仙
我之前話譚雅元假到死,但至少佢612 同616都有出嚟,話之佢補鑊定點,起碼有行出嚟先。但蝦蝦同仙仙,原來係鍵盤戰士,隔住個mon咁大愛,實質就喺屋企unun腳
佢地淨係識叫人平安咋嘛
咪就係 我呼籲大家去佢地ig圍攻
個人覺得,最大問題係佢地本身wfc呢件事,從佢地6.9仲係到飲飲食食整頭髮可見。

好啦,跟住件事愈來愈發酵,直至前日有義士離世,仙仙就立即撲出來表態,搶光環吃人血饅頭,呢點我真係覺得佢個人好有問題。
擺明係有問題啦

但佢啲followers仲係到圍攻啲鬧KOL既人呀嘛

世界變
係佢d死忠follower

經過昨天,我知道香港有很多眼睛雪亮明辨是非的人,亦希望此等低劣KOL唔好塗毒我地下一代的價值觀
iamkareno都係咁耐以黎一句都冇提過香港既事 雖然佢已經係美國人 但佢平時明明好proud of自己係from香港架
係咁架啦 冇事咪不停消費香港囉 有事就即刻扮睇唔到
Target外國viewers嗰堆香港/abc/cbc/bbc iamkareno, sacheu, samishome, veeceecheng, fruitypoppin都冇出聲
係得tsangtastic同bubz有喺ig story提過
開始清算kol
Sue post相hastag韓文
嘩dllm 我啲火即刻爆上黎
話說 大爺係ig俾人攻擊
話佢扮中立 69仲去唱k
仲要話自己去左遊行
點知俾絲打發現嗰日下午佢喺屋企

啱啱佢ig story po左段阿叻港人港地嘅訪問
心諗 搵阿叻support自己
係咪想俾人話多兩句
純覺得 完全係錯嘅pr技巧...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞