召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike

呃ki終於into到to個社會啦
上個post有絲打話佢香港讀中學
我補充少少啦
佢中學就st paul嘅 中三左右就去佢最愛嘅祖國上海讀international school 之後就英國度讀alevel 因為straight a (佢嗰時有上報紙)有scholarship 就去咁美國讀u
佢就自稱自己冇錢嘅 係佢係美國期間 一邊化妝品護膚品照買 一邊成日話自己afford 唔到生活 冇錢買書上堂 叫佢followers 捐錢畀佢 係amazon 整wish list dildo 都放埋入去 當然唔係個個followers都理解同支持佢做法時 咪去tumblr問佢囉 佢就鬧人 因為佢係international students 番part time 時間係有限制 又搵唔到野做呀etc 鬧人唔理解佢 件事佢係YouTube 都有「解釋」 again 佢當時啱啱係YouTube 紅 咪客客氣氣咁解釋覺得咁做只係”receiving kindness”
佢係個點嘅人 大家諗啦 冇人有義務畀錢佢駛 冇followers 應該畀佢咁鬧
唔好話我搞分化 因為正如有絲打所講 佢根本唔關心香港 呢啲kol不要也罷

對唔住各位絲打 呢排睇住好多新聞 應得好慢 下次繼續分享 都想重申自己唔係咩爆料 因為呢一切都係佢當初自己喺tumblr 自己講先

知道各位批鬥youtubers kols之餘都好愛香港 各位星期日見
Unfollow咗 好難頂
好似唔同咗樣。。。
同意!是但cap講句香港加油就算 當然唔係有錯
冇乜邊個真係有多啲意見發表去影響班觀眾

樓上話應該有個表清算班偽人
倒不如有邊個一直有好嘅發表放上嚟表揚
等多D痴線西可以follow對的人
撚有病 仲係到update story 不過只限close friend 睇 仲有心情係到自拍
嗰間台灣公司出好多story撐香港人
佢69嗰陣個story我衰仔無cap圖
大概係話 因為之前喺香港擺檔惹上官非
所以叫稍稍接觸過香港嘅法律 而因此知情香港嘅法治同自由幾咁重要 希望大家加油

都唔知點解要同Cynthia 蝦乾呢啲淨係識吃喝玩樂 一啲社會責任都無嘅死港女合作
大爺比人清算緊
睇佢個款都係冇乜腦淨係識扮靚同留意kylie kandall所以一直都對佢冇期望
又話病到死死下又整甲又食froyo即係冇事啦
雨革佢有去 仲畫689
宜家影都冇
實有整啦
死臭閪

https://youtu.be/1Qlfv0pnhCM
大家有冇留意開呢個youtuber?
本身覺得佢拍啲片幾好睇
但原來又係賣廣告唔利申

另外大家6月16記得出嚟遊行
2姊妹一擔擔
一個同條仔去澳門玩
一個就繼續賣廣告
完咗件事再慢慢追撃班垃圾

蝗欣Speak up了
Shame係指
佢中大畢業,有受過教育係唔同啲
有mon post喎
咁icu呢?
病好就聽日見啦臭西
Nicole好似完全無理過件事喎
Icu就星期三出過兩句聲,第日就繼續吃喝玩樂

仆你個街ICU
玩又玩得咁開心
玩完就話自己去散步攞光環
工你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞