召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
陳怡根本係女版龍心黎
寧願TVB揀唔靚高學歷或者好撚有家底個啲女仔
起碼出嚟談吐舉止見得人 加上而家選港姐啲質素..
真係一年差過一年 近年個啲完全冇氣質冇個人風格
點解係珍姐我覺得係spoon會參加喎
大家
我哋真係有必要去狙擊陳怡!
已經唔係don’t make stupid people famous嘅問題
而係佢真係有影響力 不容忽視
佢本身個Channel剩係得62k左右
但係佢一拍反送中 一個月內升到去86K(就87k)
而且啲views 都唔少 40k-160k左右

佢根本就係藍屍界嘅kol
好多藍屍睇佢片同share
就算唔係藍屍 比啲中立閪睇到佢啲片的話都好易比隻肥婆左右

所以拜託大家㩒入佢啲片之後 即刻㩒暫停(YouTube 會因為咁而唔計views ) 然後再report 加dislike

我冇嘢講
蔡嘉欣啲訪問個tone八婆到嘔 仲嘈過吳若希
Tvb以為比佢入圍會有noise會多咗人留意
但其實咁做會做臭晒個朵
之後幾年肯定勁多冇內涵但想吊金烏龜嘅kol去選
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷

件淘寶衫好高質啊heyman
淘完返嚟 自己著上身 影過輯相就賣$199
好平好正啊
因為珍姐覺得自己好靚又敢露,一講KOL 選港姐就諗起佢
好多淘寶都抄韓國,未必一定係淘寶嘅,見佢ig有po自己入貨嗰啲
乞兒 陳怡

我冇野講 我要搵律師 (冇電話就問佢拎律師聯絡冊) 我要通知家人朋友 我唔簽任何文件 我有權唔解鎖 我要食飯 飲水 拎毛氈 去廁所 我唔舒服想去醫院 我要向值日官投訴
呢樣真
唔好再問佢係乜水
條賤人真係有影響力
明明成日前言不對後語,今日的我打倒昨日的我
嘩屌LIZ新片化到咁仲好意思幫人賣廣告
佢哩隻癲雞根本就係貪錢,而家轉到一條片6-8個AD而家仲要出黎乞,佢d片0成本憑乜攤大手板問人拎錢,根本就係呃錢啦已經
其實佢咩背景?
之前有睇過佢既片覺得佢係中產
細過係過唔少外國地方讀書
知識水平有返咁上下
做咩而家變左親共得黎又叫人捐錢比佢
點樣report ? 唔知禁邊

以為係liz 睇真啲變埋單眼皮
呢個係sue?
睇左好耐完全睇唔出wor
Spoon見無人屌又偷偷放返張露奶上instagram
佢個女個身係咪比佢拉長左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞