召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
好勇佢真係一巴一巴打落啲垃圾youtuber到

老泥Spoon都有幫手
有無人知chinchin同dicky點解會分手?

蝗蟲欣始終冇表態
記得佢有條片返大陸去飲
佢話自己有個黨爺爺
宜家條片已經揾唔翻
曾樂彤咪nlm 後繼有人記你老母
唔好將要求降到咁低得唔得
睇到佢就尷尬
佢咁多大陸viewers 點敢講呀
Sarah Cheung po少陣pr gift係咪會死呀
當連bubz都話內疚自己太遲去了解件事 又幫手將件事傳出去 你仲咁得閒掛住face tune自己啲相 有冇覺得自己好羞恥呀
尋日朝去出去執物資嗰陣撞到balu,佢一個女仔搬住成袋水已經身水身汗

利申:非打手,本來ig,yt都無follow同subscribe佢,尋日見完佢諗住去follow佢ig嗰陣,發現已經private咗
以上講嘅嘢全部都係發夢發返嚟
Spoon612有去,企正係海富對出既馬路到。全身黑色,黑背心+legging。 希望大家呢啲時間唔好對人不對事,佢真係有出黎。
chinchin係咪無表過態?
佢係咪整過容
叫佢軟飯王都讚美咗佢
佢呢啲係寄生蟲!!!
佢老婆加拿大籍,好耐之前Jm旅行vlog見jade揸住本加拿大passport
淨係識追潮牌,不學無術嘅on9仔
真心可否搵人屌9佢 而家拎光環真係大曬 上星期遊行果陣佢去左邊 崇日崇到好似香港唔關佢事咁 唔該依啲離地撚快啲收皮
以後唔會再睇佢啲片 希望佢快啲搬去加拿大同佢條仔一齊 唔好再返香港 唔好再話香港係佢hometown

佢朋友Asha對比下真係有良知勁多 佢比sarah更加鬼妹仔 都講明返香港後禮拜日遊行會去 sarah cheung喺屋企自拍咋
越黎越憎佢
竟然係咁 有無多啲details 好想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞