召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike

咁謙虛
性格好似真係唔錯
而且岩岩睇佢ig,
見同屋企人去埃及 post啲相好自然
唔會好似有啲女嫌屋企人冇打扮出鏡

但衰啲講句
佢個樣有浸公屋妹味
你係咪問我呀因爲睇咗起底d history
我係正常香港人嚟,哩個ac係人地俾我
之前d大陸字po唔係我開架又del唔到
Ok sorryBtw 我都唔知邊個黎
不打自招 ?

點會以為人地係問 你邊位
分明問張相入面個個邊位啦
係。。因爲成日俾人誤會
Sorry,各位
睇錯佢個幾條頭髮係海膽
唔係好明點解要擺呢個女仔上黎
佢又唔係beggar 就咁睇佢ig都好似冇咩賣廣告咁
反送中又有出黎行
咁都要俾人擺上黎
靚唔靚見仁見智啦 但一定唔係差嘅先
身材唔洗講一定係好 咁都要俾上面班絲打指指點點我淨係覺得好酸
不了
希望你地講咗咁撚耐 下個post真係會改名啦臭西們
分返開2個post 唔該哂
佢一開聲講野就勁撚冇文化鄉下妹
發夢見到612佢有去講真,幾個fd都見到,唔知有冇認錯人。
好撚樣衰
淨係評論張圖既內容姐
唔知邊個嚟
佢又唔係beggar 又冇咩賣廣告
你想討論咪開個新po囉 關痴線西咩事
各位好,我無追開呢個post
點解呢度好似無咩人講長期鐘意各打五十大板站喺道德高地嘅陳姓中女?
我認為佢嘅虛偽比擺明只會風花雪月嘅人更克人憎
佢啲topic比較少人講
我無subscribe但成日喺trending 見到
唔似其他youtuber多數風花雪月
以前得閒都有睇下
依家喺度扮眾人皆醉我獨醒咁真係不了
專登睇片捉人唔好睇嘅樣, 想問你禁咗幾多次暫停? 好撚得閒啊真係
咁已經叫特登cap人樣衰個下啦
咁已經係照妖鏡
以為絲打隨便順手㩒咋添

老實講
淨係講樣 淨係講呢段時期 唔計整容前
佢又真係冇咩死角 面型五官又真係幾靚既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞