召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
屌你老母依家咩時勢呀
無人想講佢地 無人想知呀
Chinchin仲要深潛左
其實想話畀人聽:我件新衫靚唔靚?
好挑釁
咁多個YouTuber之中最睇唔起Sarah Cheung 我係痴線西45 #588 講過
遲下得閒再同大家分享一下佢早期tumblr出名時講過啲咩(佢出咗名之後del哂以前啲嘢)
佢ig被人hack,應該係有人惡意搞佢
可能我諗多左 人地諗住賣下廣告姐 遊行依啲關佢咩事姐 少佢一個依啲離地撚真心冇損失
張欣欣69嗰陣咪又係無出聲
我見ohkoreabeauty都從來無出過聲,連612流埋血都無停過日日po新相,岩先突然見到佢ig propic轉左做全黑
其實asha咪又係流左血先出聲,一開始佢都係飛左去旅行,日日share個邊有咩餐廳好食係612之後先懶關心
佢係自己個Account 好似有。
留名等block
Dm屌左隻蝦乾
佢comment數量有上限係咪關事?
笑撚到
係咩我硬係記得佢好似612前已經講緊 唔小心做左佢打手 唔好意思
我覺得佢最黑人憎 令我開始反感係佢同trihn好突然分左手 然後twitter同ig都不斷日日咁shade佢 暗示佢abusive定點 雖然我地唔知真相 但佢之後條YouTube片 即係佢主要收入來源 就扮到勁大方 話唔想傷害對方所以唔講咁多 如果真係唔想傷害就唔會不斷暗串佢

之後同左個cbc極速一齊(應該係舊同學) 就即刻喺ig post kiss相 咁啲followers一定八卦係咪佢新男朋友 跟住佢即刻起曬鋼話佢冇責任要講佢啲private life比我地知 好諷刺 明明係佢post啲令人遐想既相先 正宗attention whore

經過今次之後 佢真係算吧啦 睇清楚佢 不過佢多外國viewers 唔知佢衰咩 所以佢都係會繼續搵到食
唔緊要呢幾日unfollow左好多垃圾
我之前仲訂咗佢啲accessories
好彩冇訂
寧願訂同一間冇聯名嘅
間台灣公司關心香港多過佢
佢同芊芊都無講
好失望
已經unfollow
無公司無經理人負擔但繼續一句聲唔出
唔睇都罷
梗係喇,講政治又無禮物無錢收既,
梗係深潛喇
都唔知佢驚咩?又話內心好強大?
係咪支持黑警唔敢出聲呀知性西?
就算佢宜家出黎話反送中,一切已經太遲
八婆!攬住你啲LC煲過世喇!
周圍約人扑嘢
del晒以為冇人知
Moreeeee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞