召喚痴線西(46)

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
Mingsze老公ig 有表態

Beth
點發現?
佢69嗰日下午自己ig story post左
慘得過Sarah Cheung 連abc都唔係
香港出世咋 香港passport咋
假美國閪
大家點睇有表態但出開箱片既人?
上面俾人鬧賣廣告唔利申嗰個
本身幾鍾意睇佢啲片
琴晚都見佢有去遊行
但今日竟然出淘寶開箱片
都明要搵食既
但都有啲失望
乜都靠老婆
Hakme?
Emily本身都係半個藝人,你當佢全部野都係用嚟生財,咁諗會好啲
又要避忌怕人哋話佢親中唔出post ,唔出幾日好次比其他出Po嘅kol攞晒彩唔抵得.....跟住就出個韓文Po, 屌那媽返屋企啦!下次見到佢一定會屌鳩佢!
重申一次我地反既係政黨!
聲討嘅係政治體制
唔係盲反
唔好俾人覺得我哋歧視某個國籍嘅人/嘢
所有人都要繼續做嘢
大家都要返工
現實啲諗 我哋冇可能一直罷工
個個都有家庭要生活
所以我哋第二輪既決勝局
係要大家登記做選民 踢走啲垃圾
最好笑係以前佢一日出幾個post 驚死人唔記得佢咁
再加埋間網店又係佢個樣 煩到不得了
仲要成日強調自己幾努力剪片出片
一去到社會問題就完全深潛
用大肚嚟做藉口之後咩都唔提唔講
喂 kol大把崗位可以做,唔駛要你上前線㗎!
好明顯就得兩個原因:
1)屋企人係大陸做生意,所以唔可以得失大陸人
2)佢自己都係大陸人,純粹落左嚟香港住
其實我諗嗰個條例
都唔會係短時間之內 真正撤回
場仗 仲未打完
但唔通你要人哋手停口停
自問我自己今日都要繼續返工
仍然每個月都要俾家用
不過都希望佢哋
會呼籲下啲年青人登記做選民
琴日我哋有二百幾萬人上街
一人一票 真係去投票 佢哋真係會驚
一齊推曬啲垃圾出嚟
佢真係好好
其實咁樣清算法係咪逼人上街一定要打卡?仙仙story 話佢有出但無打卡(當然你可以選擇唔信既)
可能有啲人真係關注得比較遲 但多一個人關注件事都好啊 證明我地屌得有用(除非你係為屌而屌)而呢啲kol 又可以用佢地影響力spread件事俾佢地啲妹妹follower 其實都係好事 遲關注早關注總知同一立場既都係同路人 何必分化?而家有上街都要俾人清算係咩事唔出又俾人屌 出又話人攞光環
佢微博ac 係咪比人block左
到底琴日係去遊行定打卡影靚相?
衣條女仲要成日扮可愛真係好嘔心
你唔開心就去dislike人地既片
講到人哋要做野 就得罪你咁
真係痴線西
人人都要搵食架大佬
呢份係人哋嘅工 香港地唔使搵食咩
咁專制做乜
擺街站反送中見到佢
理都無理過我地
小影都算係咁多個KOL中比較緊貼時事
69有去遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞