[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有無人見過我個傻鳩手足迷仔
thiago/vietto 黎踢等denis接小白係咪最正路
ag都唔知係度做咩

唔好妄想Denis接到小白班啦

呢句真 denis得突破有機會接近小白 但俾直線同控制真係唔會掂

放棄佢啦
Joan Laporta (ex-Barca president): "This board is destroying Barça. It's dangerous that club is in hands of this board of directors." [rac1]

laporta
想知當時投大雄嘅人而家會點

好掛住距
睇完今場拜仁,覺得細佬完全俾唔上佢呀哥

放棄佢啦

垃圾迷安狗唔死都冇用啦
睇完今場拜仁,覺得細佬完全俾唔上佢呀哥

一場半場結果論
細佬有料安狗都唔會出啦..佢要死攬個博腳大師鳩美斯出正選
thiago/vietto 黎踢等denis接小白係咪最正路
ag都唔知係度做咩

仲有人話ag 有料但安狗唔識用真係笑而不語..中場三個位都試均晒都冇料到 仲可以做死忠 係咪要試埋打龍先心息...其實睇佢平時控球 交波 走位意識 攔截 全部冇一樣掂就知...成季印象中入球同助攻都冇...買左水貨就水貨仲打飛機黎做咩..
on9, dso家陣幾歲, 同全盛小白點比?你搵番同年齡小白比都係差唔多。22,23歲小白易傷到仆街都冇人估到佢之後咁勁,最重要果陣佢身邊有沙維同佢最佳拍檔
ag都唔知係度做咩

仲有人話ag 有料但安狗唔識用真係笑而不語..中場三個位都試均晒都冇料到 仲可以做死忠 係咪要試埋打龍先心息...其實睇佢平時控球 交波 走位意識 攔截 全部冇一樣掂就知...成季印象中入球同助攻都冇...買左水貨就水貨仲打飛機黎做咩..

你今場踢正選防中,下場踢半場中場中,之後坐幾場,再出半場右中場,半場防中,你夾比我睇呀on9
ag都唔知係度做咩

你今場踢正選防中,下場踢半場中場中,之後坐幾場,再出半場右中場,半場防中,你夾比我睇呀on9

根本佢本身定位做影帝替補就係最好,on9安歷基擺黎擺去
ag都唔知係度做咩

我而家講緊基本功都唔掂呀 夾乜尻呀 條撚屌交完波成世縮係後博腳 但俾人打反擊又唔見佢係後面防守 逼搶預判差過西
ag都唔知係度做咩

我而家講緊基本功都唔掂呀 夾乜尻呀 條撚屌交完波成世縮係後博腳 但俾人打反擊又唔見佢係後面防守 逼搶預判差過西

全場射門唯一中龍果腳係邊個射? 尼馬今季下下控甩波又過唔到人,咁係咪又基本功差呀? 睇過佢踢華西同歐冠提子未呀
ag都唔知係度做咩

全場射門唯一中龍果腳係邊個射? 尼馬今季下下控甩波又過唔到人,咁係咪又基本功差呀? 睇過佢踢華西同歐冠提子未呀

中龍 唔講都唔記得個球單刀唔入添
又講泰亞高,當時佢踢敗仁咪又係比班fans鬧死,叫佢同哥狗一齊走
同樣係賤種到一樣,摩迪比人話水貨,isco得潛力,高華錫上年加盟又踢得差

同樣係巴塞,小白當時都係咁,我相信冇咩邊幾個可以估到佢宜家咁勁

上面全部用左好耐時間去養同去浸,當然首先要有一個好教練知點用,你睇哥狗點用影帝,棄yaya, 安76點打起摩迪就知
ag都唔知係度做咩

根本佢本身定位做影帝替補就係最好,on9安歷基擺黎擺去

擺黎擺去一早應該比羅白做
又講泰亞高,當時佢踢敗仁咪又係比班fans鬧死,叫佢同哥狗一齊走
同樣係賤種到一樣,摩迪比人話水貨,isco得潛力,高華錫上年加盟又踢得差

同樣係巴塞,小白當時都係咁,我相信冇咩邊幾個可以估到佢宜家咁勁

上面全部用左好耐時間去養同去浸,當然首先要有一個好教練知點用,你睇哥狗點用影帝,棄yaya, 安76點打起摩迪就知

但安狗就唔係一個咁嘅教練
哥帥用新人真係有一手嘅
今季安歷基最錯係放走森柏,馬斯同影帝狀態下落,冇人頂替,逼住拉仔ag蘿蔔都要客串
再講多句,如果搵番unzue教,我覺得分別不大
宜家唯一寄望係可以搵一個好教練,收拾呢個爛攤子
今季安歷基最錯係放走森柏,馬斯同影帝狀態下落,冇人頂替,逼住拉仔ag蘿蔔都要客串

我唔覺佢會用
下個一定係尤西比奧

我唔覺佢會用

羅白今季好似無客串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞