[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
paco #24 gomez
多謝安蛇呢兩季既成績不過都係
下季轉變應該幾大下
多謝安蛇前兩季既成績不過都係
多謝安蛇前兩季既成績不過都係

走啦我唔想搞大佢
Messi doesn't like the way the team has been playing for a while. Paris was a warning, Leganes was the "final straw". [cope]

係嬲嘅唔該比番啲表現出黎

五福臨門吧
球王怒吼吧

扭撚哂佢地吧!

之黎再打巴黎,佢又係妹妹下
次回合唔求啲咩
求班大帝踢返啲火出黎
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

辣殺
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

讓返個位畀皇蘇啦
次回合唔求啲咩
求班大帝踢返啲火出黎

可以有咩求
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

讓返個位畀皇蘇啦

岩岩睇cc台個post
原來巴打你以前咁辛酸
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

讓返個位畀皇蘇啦

疤狗垃圾
收返samper 下年打住後備跟班大佬吸下經先
賣安祖高美斯 艾卡沙 收返蒙利爾打後備
俾人屈錢都要焗買法比奴rb 羅白仔都係中場後備先(假設買到個好中場)起碼加強個後備深度先
唔洗下下都搵唔到人換
厚面皮咁計bid 華拉提 /試下睇isco肯唔肯免簽
小白個位都要換 但係d so又暫時未夠班
Msn希望如果有新教練既時候可以同佢三個傾下點樣係保障球會利益下 確保多線作戰 叫佢地接受係大局已定既比賽下提早被換出 例如2:0/3:0 既情況 唔洗去到某d關鍵比賽體力出現問題。 如果真係唔踢返控球 不如買兩隻跑狗掃蕩防中掃波算 等msn踢飽佢(當然唔希望發生失去傳統既事 成班無球防守好差 極易俾人打爆)
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

讓返個位畀皇蘇啦

岩岩睇cc台個post
原來巴打你以前咁辛酸

以前高登已經多廢柴,呢度小朋友當道,更多廢柴
最撚鍾意講人地細細個去旅行,人地屋企有樓,呢啲人地既事關你撚事咩
次回合唔求啲咩
求班大帝踢返啲火出黎

可以有咩求

有班傻鳩真係覺得返主場就會晉級到
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

讓返個位畀皇蘇啦

岩岩睇cc台個post
原來巴打你以前咁辛酸

窮唔緊要,窮得黎冇志氣先慘
最睇唔起又要怨又唔肯離開間屋d人
土方巴打話山神都係咁,所以山神咪場場chur盡,季尾就放棄隊垃圾阿狗
但兩登都有好多廢柴係冇盡力就屌左先
個情況係基比斯呢條垃圾明明自己都hea呀水,走去屌返隊友唔夠勁,踢得衰
次回合唔求啲咩
求班大帝踢返啲火出黎

可以有咩求

有班傻鳩真係覺得返主場就會晉級到

反正都預左輸,ff下會反cup有乜問題
人到無求膽自大
睇錯左做沙維奧拿
睇錯左做沙維奧拿

睇錯左做沙維奧拿

最撚鍾意講人地細細個去旅行,人地屋企有樓,呢啲人地既事關你撚事咩

Link?
法國疤狗真是西甲恥辱
R聯得疤狗豬波

讓返個位畀皇蘇啦

岩岩睇cc台個post
原來巴打你以前咁辛酸

好多DSE雞
其實我好同情佢地大壓力
但我覺得你呻既同時自己都要努力嘗試囉

Link?

https://lihkg.com/thread/129537/page/19?ref=ios_webview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞