[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我發現FACEBOOK 香港巴塞球迷會班友真係有D問題
姐係隊波踢到屎咁 領隊出9陣 高美斯條垃圾唔夠班
全部都唔係問題架波 姐係只要係巴塞都要死撐

大愛撚

真心facebook班友真係唔洗理 咩人都有 見過話自己睇左好幾年都羅白未打過一場好波嘅 又話安帥同哥帥一樣勁嘅 屌24又話唔得嘅 睇完得啖笑

Facebook唔係淨係得巴狗on9
所有球隊既球迷都on9架
你有睇過佢地講野就知

冇睇其他
疤fb真係連煙都屌得

搞到我燥燥地真係離左個GROUP 好撚ON9...
我唔撐安歷基,但我會撐高美斯,佢本身唔係踢防中同中場中既料,啲人唔識用姐

佢個種用法應該係似馬體高基打邊但拉入中路,但巴塞唔會有依個位,買黎真係托柒

佢係華西打依個位?
Btw啲買人真心on9 Turan原來唔打得433 cm
我發現FACEBOOK 香港巴塞球迷會班友真係有D問題
姐係隊波踢到屎咁 領隊出9陣 高美斯條垃圾唔夠班
全部都唔係問題架波 姐係只要係巴塞都要死撐

大愛撚

真心facebook班友真係唔洗理 咩人都有 見過話自己睇左好幾年都羅白未打過一場好波嘅 又話安帥同哥帥一樣勁嘅 屌24又話唔得嘅 睇完得啖笑

Facebook唔係淨係得巴狗on9
所有球隊既球迷都on9架
你有睇過佢地講野就知

冇睇其他
疤fb真係連煙都屌得

然後就有大愛撚屌你話係巴塞球員就要撐 俾下機會啦 三十幾歲仲要人機會你表現自己 然後屌安狗就話佢五冠幾好唔好因為一季失手就屌啦
其實小白琴日都有罪人feel,雖然安歷基on9出佢,但無態同慢,係中場完全係托後腿

因為唔出就一定死硬
以呢加呢個中場 未來幾年應該都無歐聯 要重整翻一個皇朝 中場真係搵翻個有class 但無選擇 普巴 veratti 又唔會買到 真係唔知點
其實唔用青訓 呢點我覺得無得屌 有幾多青訓可以有美斯小白 沙維級數 呢加最接近都係細佬 雖然仲差好遠 就算三核後備果時已經好有class 三個一齊出倒真係奇績黎 巴呢d班霸 真係唔太容許一季無錦標 出新仔練兵輸波球迷一定屌鬼 所以買人係在所難免 但買親唔係廢就唔岩 高層

其實自三核後,好多青訓無位上因為正選太勁,基本注定青訓好難行落去,巴塞青訓都叫響朵,出面大把世界,出名大把叫得出名巴塞青訓,中生代泰亞高保贊,近d米堡查迪利ac迪路飛奧。 好難叫人等機會,因為同你爭後備位已經係毒撚,正選唔好講
其實琴日無馬斯,真係好致命,先唔好講防守能力,至少叫醒班友,嗌下隊波,琴日真係無人做到。講起依點真係有d想vv返黎,巴塞依家真係無咩元老領䄂
其實唔用青訓 呢點我覺得無得屌 有幾多青訓可以有美斯小白 沙維級數 呢加最接近都係細佬 雖然仲差好遠 就算三核後備果時已經好有class 三個一齊出倒真係奇績黎 巴呢d班霸 真係唔太容許一季無錦標 出新仔練兵輸波球迷一定屌鬼 所以買人係在所難免 但買親唔係廢就唔岩 高層

其實自三核後,好多青訓無位上因為正選太勁,基本注定青訓好難行落去,巴塞青訓都叫響朵,出面大把世界,出名大把叫得出名巴塞青訓,中生代泰亞高保贊,近d米堡查迪利ac迪路飛奧。 好難叫人等機會,因為同你爭後備位已經係毒撚,正選唔好講

但而家唔係青訓冇機會 而係有機會有位用你走去賣走入個能力相近打法唔夾嘅翻黎先屌 買拉仔有冇人屌先?因為入得岩同要改變需要佢嘛 但digne ag呢?
而家問題係青訓同打得好嘅就唔用 高價入就算廢又唔岩用都死攬
其實琴日無馬斯,真係好致命,先唔好講防守能力,至少叫醒班友,嗌下隊波,琴日真係無人做到。講起依點真係有d想vv返黎,巴塞依家真係無咩元老領䄂

小白小花影帝碧基
冇個大佬feel

唔好話元老 連熱血d嘅都冇就得馬斯一個有火 衰d講巴查都有火過你地都會叫下

小白小花影帝碧基
冇個大佬feel

pk 都算
佢係冇哂火姐
咩都贏哂
其他個3個都毒撚格咁
屌條毛
真心隊長 馬斯>pk

小白小花影帝碧基
冇個大佬feel

小白係感染力個種但一逆境就冇曬

但而家唔係青訓冇機會 而係有機會有位用你走去賣走入個能力相近打法唔夾嘅翻黎先屌 買拉仔有冇人屌先?因為入得岩同要改變需要佢嘛 但digne ag呢?

我覺得球迷心態同高層諗法都好重要
一季雞胸比新仔上位值唔值
買人根本就無意思 除非你唔再打控球 唔再打整體進攻
如果唔係到最後都係要青訓黎擔起支大旗
放棄巴塞風格個日 我應該都唔會再睇波
唔係打控球打進攻既巴跟本就唔係巴

所以我咪屌高層買人垃圾 要買就超高價買d勁一定岩用既 而唔係買d高不成低不就又做唔倒核心既

我覺得球迷心態同高層諗法都好重要
一季雞胸比新仔上位值唔值
買人根本就無意思 除非你唔再打控球 唔再打整體進攻
如果唔係到最後都係要青訓黎擔起支大旗
放棄巴塞風格個日 我應該都唔會再睇波
唔係打控球打進攻既巴跟本就唔係巴

真心我唔係咩資深球迷 我中意嘅巴塞就係tikitaka傳控足球同埋拉馬西亞成個青訓體系 如果巴塞唔再以傳控同整體做戰術重心嘅時候我真係唔會去撐 如果隊波用即食不斷買人唔用自己人就冇左more than one club嘅宗旨 唔再特別 我諗唔到睇巴塞同睇賤種會有咩分別
踢傳控足球要中埸控制力好強 一次出倒夢三三核係奇蹟黎 呢加拉碼西亞未少再出得番

所以我咪屌高層買人垃圾 要買就超高價買d勁一定岩用既 而唔係買d高不成低不就又做唔倒核心既

根本買人方面錯曬 要潛力新星就落b隊執啦 要買就買top嘅 好似villa so9咁 或者輔助型好似拉仔馬斯咁
踢傳控足球要中埸控制力好強 一次出倒夢三三核係奇蹟黎 呢加拉碼西亞未少再出得番

跟本就無乜機會
一定要即食 有盃
再勁青訓唔比時間打磨
乜都死啦
食四隻蛋就傻能左話炒安蛇
BTW UTT打得幾差

你啱 啲高層好on9...
啲青訓再差輪換都ok la 然後有潛質就賤賣唔用
BTW UTT打得幾差

BTW UTT打得幾差

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞