[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我地老死都豬緊,買反cup肥肥
兩邊都1:0

肥死咩
似疤咩 一落後就頭dup dup
靚撚到

Robben signature shot

robben 真係無得頂
13年大敗都係因為佢

肥死咩

差唔多2倍,好高水,準備發達
山齊士真係好man好有型
山齊士真係好man好有型

肥死咩

1-1了,都話一定杯到

肥死咩

1-1了,都話一定杯到

唉 都話實輕鬆晉級la
山神
12碼唔入 係要補中入

A! L! E! X!山!!!

十六強我諗得李城條中場廢過巴

你肯定?
十六強我諗得李城條中場廢過巴

你肯定?

thiago/vietto 黎踢等denis接小白係咪最正路
ag都唔知係度做咩
算唔算有人陪
今場巴塞的確係踢得差,但都要講句對面個水準真係極高,有紀律有個人能力,年輕當打,無一樣唔係頂級,更重要係基本上零失誤。完全高下立見,我大膽講句琴日隊巴黎無咩隊夠打

其實我覺得除左話攻唔到 不如話對抗性差太遠
有好多好多球明明一齊去搶但係就比對面搶贏
馬杜迪 拉比奧特既效率我地得馬斯會有

岩呀,所有五五波,1on1輸哂
其實佢地逼搶時我地都逼搶,問題係我地啲逼搶全部輸哂,佢地
今場巴塞的確係踢得差,但都要講句對面個水準真係極高,有紀律有個人能力,年輕當打,無一樣唔係頂級,更重要係基本上零失誤。完全高下立見,我大膽講句琴日隊巴黎無咩隊夠打

其實我覺得除左話攻唔到 不如話對抗性差太遠
有好多好多球明明一齊去搶但係就比對面搶贏
馬杜迪 拉比奧特既效率我地得馬斯會有

岩呀,所有五五波,1on1輸哂
其實佢地逼搶時我地都逼搶,問題係我地啲逼搶全部輸哂,佢地

佢地贏哂
真係多謝Tito為左西甲一百分唔出泰亞高搞到佢走

董輝都有份
thiago/vietto 黎踢等denis接小白係咪最正路
ag都唔知係度做咩

唔好妄想Denis接到小白班啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞