[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
老老實實,近年贏左psg 咁多次,輸返次啦
係就輸鳩埋個飛機盃唔好比安狗吊到命
或者安狗有自知之明遞信啦

如果可以令班人醒覺嘅四大雞胸又有乜問題

最怕拎到個飛機盃比安狗吊到命

唔會啦 點都走架啦
今場巴塞的確係踢得差,但都要講句對面個水準真係極高,有紀律有個人能力,年輕當打,無一樣唔係頂級,更重要係基本上零失誤。完全高下立見,我大膽講句琴日隊巴黎無咩隊夠打
今場巴塞的確係踢得差,但都要講句對面個水準真係極高,有紀律有個人能力,年輕當打,無一樣唔係頂級,更重要係基本上零失誤。完全高下立見,我大膽講句琴日隊巴黎無咩隊夠打

其實我覺得除左話攻唔到 不如話對抗性差太遠
有好多好多球明明一齊去搶但係就比對面搶贏
馬杜迪 拉比奧特既效率我地得馬斯會有

都唔係咁難睇掛

人地今季對法甲隊都無踢得咁輕鬆
好明顯係自己問題啦

都唔係咁難睇掛

講到特登輸咁明明係班垃圾問題

Psg唔係勁到咁 只係我們今場真係勁垃圾
有位巴打講得好岩 巴琴晩真係輸曬速率 華拉堤一傳 迪馬就可以單挑我地條防缐 上半埸巳經起碼5 6次安狗傻的嗎 出個零防守中埸 小白 影帝 岩岩傷出 work rate 低唔怪佢。ag 真係提都廢是 快d走 最嬲係美斯 進攻柒都唔怪佢 但你玩高位壓迫 可以行行企企 0防守 咁同叫自己隊10打11 無分別 真係以為自己對緊西甲中下游?
Barcelona have made contact with Eibar for their right-back Ander Capa (25) whom club wants to bring in on loan to replace Aleix Vidal. [as]
大隻仔
Barcelona have made contact with Eibar for their right-back Ander Capa (25) whom club wants to bring in on loan to replace Aleix Vidal. [as]
大隻仔

佢隻手臂好粗
大隻仔

佢隻手臂好粗

簽埋啦仲借
有位巴打講得好岩 巴琴晩真係輸曬速率 華拉堤一傳 迪馬就可以單挑我地條防缐 上半埸巳經起碼5 6次安狗傻的嗎 出個零防守中埸 小白 影帝 岩岩傷出 work rate 低唔怪佢。ag 真係提都廢是 快d走 最嬲係美斯 進攻柒都唔怪佢 但你玩高位壓迫 可以行行企企 0防守 咁同叫自己隊10打11 無分別 真係以為自己對緊西甲中下游?

安帥再次令人失望 上半場見到咁
無可能唔即換走安高換入拉傑迪或拉芬拿
黎加強翻中間活力 好幾次對面輕鬆轉身就去
大隻仔

佢隻手臂好粗

簽埋啦仲借

睇下打成點先

安帥再次令人失望 上半場見到咁
無可能唔即換走安高換入拉傑迪或拉芬拿
黎加強翻中間活力 好幾次對面輕鬆轉身就去

唔好失望啦 唔好再對佢有希望啦
前有24 而家又到21 以前哥帥用契仔都叫真係有料同岩佢打法理念姐 而家安狗d契仔真係又廢又冇用 同位咁多人仲要係最廢嘅一個
由輸俾Celta,City到而家
Lucho根本無解決到中場同右路受壓爆炸就輸波既問題
憑呢點佢已經要走

右路本身問題係有但冇咁大 安狗解決唔到之餘仲放大左 一直巴狗右路都係靠美斯㩒住人地冇攻得咁放同拉仔係中場開始逼 但安狗就唔出拉仔令到右邊失曬平衡 出埋ag零防守純駁腳 美斯又要翻中路 令右路越黎越差
後防簽卡沙利斯頂到季尾先啦

其實佢唔差 但易傷 之後變成人球

Agger
見到D藍絲親戚係FACEBOOK果D唔知乜鳩PAGE話要遊行逼七警無罪釋放,笑撚到仆街,忍唔住係個親戚GROUP度問警察坐監洗唔洗革扯,我表弟仲要TAG果兩個阿姨
美斯同碧基好似知衰 cancel左d event專心練波
美斯同碧基好似知衰 cancel左d event專心練波

咩event
第一次睇巴塞俾人大炒係爽既
你老味歐聯賽事仲重用個傻系9美斯
成個中場輸撚晒 你老味係到做咩
我睇下邊撚個仲撐安歷雞 同 9美斯 兩條撚樣
進攻無 防守無 你老味場場出 睇中佢邊到?
高價買埋成班垃圾係到唔知做咩 抵撚死呀

安歷基out 高美斯out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞