[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

全部高層都out啦
唔係"迷安死全家"
唔係"迷安死全家"

不了,咒佢地痾一世爛屎算
全部高層都out啦

同意
影響哂政策
青訓上唔到又死買人
繼續
繼續

屌你老母安歷基
繼續

屌你老母安歷基

本身覺得佢有火半場休息會屌下班細 但係見到下半場出黎個個都頭dup dup就知佢真係冇料到
唔知點解仲灰過當年輸俾拜仁4蛋
繼續

屌你老母安歷基

本身覺得佢有火半場休息會屌下班細 但係見到下半場出黎個個都頭dup dup就知佢真係冇料到

屌? 點屌?以前哥都有韋拿換基達呢類戰術,知點樣踢改變戰局,安狗佢有閪戰術咩
繼續

屌你老母安歷基

佢夠鬼瞻屌班球員咩
繼續

屌你老母安歷基

佢夠鬼瞻屌班球員咩

前隊長都唔敢 我記得未上任有人話佢好嚴架
繼續

屌你老母安歷基

屌? 點屌?以前哥都有韋拿換基達呢類戰術,知點樣踢改變戰局,安狗佢有閪戰術咩

作為一個教練連激勵士氣都做唔到
真係好想請施蒙尼過黎教
繼續

屌你老母安歷基

佢夠鬼瞻屌班球員咩

真心 佢無做教練果種風範同魅力 我覺得呢樣野好重要 尤其是係巴塞呢d大球會
唔好傷心 下場努力!
唔知點解仲灰過當年輸俾拜仁4蛋

因為當年拜仁真係好屈機
長遠問題短期解決唔到住架喇
望就望黎緊幾場踢返個態番黎
主場唔好輸得太難睇
繼續

屌你老母安歷基

佢夠鬼瞻屌班球員咩

真心 佢無做教練果種風範同魅力 我覺得呢樣野好重要 尤其是係巴塞呢d大球會

嚴到被托迪踢走
係就輸鳩埋個飛機盃唔好比安狗吊到命
或者安狗有自知之明遞信啦
繼續

屌你老母安歷基

作為一個教練連激勵士氣都做唔到
真係好想請施蒙尼過黎教

我反而想森派奧利
睇佢教波真係幾有激情
自從上年牙斬斬話歐聯抽籤最驚抽到巴塞之後
就一直柒撚到而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞