[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
下場巴黎入一球已經玩撚完

冇諗過反cup到
只係希望唔好輸得咁難睇

上半場入到2粒其實有機會反cup,既然都預左收皮,不如ff下會反cup

重演對ac OK?

追到4球,即使加時出局我都立刻反山迷安

我迷山迷安迷煙

冇諗過反cup到
只係希望唔好輸得咁難睇

上半場入到2粒其實有機會反cup,既然都預左收皮,不如ff下會反cup

重演對ac OK?

我迷山迷安迷煙

反cup又然埋個盃,我飛去西班牙由魯營三跪九叩去安狗屋企求佢留任

冇諗過反cup到
只係希望唔好輸得咁難睇

重演對ac OK?

我迷山迷安迷煙

我迷山迷安反屁迷煙迷柏迷ag

冇諗過反cup到
只係希望唔好輸得咁難睇

重演對ac OK?

我迷山迷安迷煙

反cup又然埋個盃,我飛去西班牙由魯營三跪九叩去安狗屋企求佢留任

cup到再入到決賽我去幫安狗ag24含再拍片
ag幾時死全家?

澳洲仔番左去澳洲未?

funson reported

言歸正傳 ag做過d乜 點解可以場場正選?
ag幾時死全家?

澳洲仔番左去澳洲未?

日日幫安狗含撚
ag幾時死全家?

澳洲仔番左去澳洲未?

同安歷基做過愛
大家其實想唔想比爾連黎巴?

no

you死番去軌啦

no

不了

you死番去軌啦

我巴迷

no

不了

懶到出汁,不了

no

不了

懶到出汁,不了

想 因為羅拔圖應該要解放佢踢番中場
根本巴塞就應該重用青訓 之後重磅買一兩個世界級球星番黎 呢個做法先係最好 屌你三千幾萬買埋d 高美斯 艾卡斯亞 做咩9? 寧願佢升晒 alena 回收森柏 哈利仔 之後可能再重磅買華拉堤等等d 勁人一兩個就夠

而唔係搞到而加四不像

no

不了

懶到出汁,不了

想 因為羅拔圖應該要解放佢踢番中場

放返羅白頭唔一定要買比比鳥
你係要搵右閘
根本巴塞就應該重用青訓 之後重磅買一兩個世界級球星番黎 呢個做法先係最好 屌你三千幾萬買埋d 高美斯 艾卡斯亞 做咩9? 寧願佢升晒 alena 回收森柏 哈利仔 之後可能再重磅買華拉堤等等d 勁人一兩個就夠

而唔係搞到而加四不像

無錯呀,用青訓加重磅買人而唔係買幾件垃圾
依家好撚想啊哥返後

而唔係搞到而加四不像

無錯呀,用青訓加重磅買人而唔係買幾件垃圾

巴出去踢既青訓彈得起既都唔多啦
右閘有啲咩人選
右閘有啲咩人選

個人意見
Palencia同法比安奴
右閘有啲咩人選

個人意見

之前唔係話借伊巴個RB?
右閘有啲咩人選

個人意見

之前唔係話借伊巴個RB?

今季用住Nili先掛
Jorge Messi came to see him after the match and found a very angry Leo. [MD]

白痴,自己踢得廢仲好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞