[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
又翻睇左次sket dance

咩嚟?

AVg

咩嚟?

AVg

我個名
點解鍠又買人 我地又買人 人地modric kroos isco 我地ago digne dso

咁巴都有so9,拉4,人地都有丹尼路
爭咩丫大家一樣係水魚

咩嚟?

AVg

第7集真係好高質

咩嚟?

AVg

第7集真係好高質

原來係動漫嚟 但我好懶 懶得追
Barcelona want Everton boss Ronald Koeman, 53, to take over from Luis Enrique in the summer following the Spanish club's 4-0 Champions League drubbing against Paris St-Germain.(Daily Mirror)

However, other reports suggest Barca have earmarked Sevilla's former Chile boss Jorge Sampaoli, 56, as a replacement for Enrique. (Daily Telegraph)

森保利>>>>>>朗奴高文

森保利

朗奴高文除左教華閪嗰排痴左線
佢一路都ok
而且仲係名宿添

不過Sampaoli更加吸引
但我又唔想佢離開老西 而家隊老西真係比之前更過癮

朗奴高文唔係親生仔,所以我唔多覺佢會點重用青訓(或者識點用),我唔想再見到賣grimaldo買digne, 又或者放走thiago呢d近乎智障買賣

朗奴高文教荷甲修咸頓都有重用青訓,安歷基教埋巴b咪又係唔用

我怕左佢係華西經歷
森保利未必啱巴塞打法,但至少佢會令到球員積極性強d

請森保利 美斯會唔會激到嘔血

森保利>>>>>>朗奴高文

森保利

朗奴高文除左教華閪嗰排痴左線
佢一路都ok
而且仲係名宿添

不過Sampaoli更加吸引
但我又唔想佢離開老西 而家隊老西真係比之前更過癮

朗奴高文唔係親生仔,所以我唔多覺佢會點重用青訓(或者識點用),我唔想再見到賣grimaldo買digne, 又或者放走thiago呢d近乎智障買賣

朗奴高文教荷甲修咸頓都有重用青訓,安歷基教埋巴b咪又係唔用

我怕左佢係華西經歷
森保利未必啱巴塞打法,但至少佢會令到球員積極性強d

請森保利 美斯會唔會激到嘔血

夠啦夠啦,唔跑啦

如果當初法比同thiago冇走 就好喇

法比就算數啦

法比就算啦 hea埋一份
大佬就真係on99

大佬就真係on99

Thiago

咩嚟?

AVg

第7集真係好高質

學園祭之後真係好感動

大佬就真係on99

法比都好吹奏 打到三年先走算佢好彩啦
大佬

大佬就真係on99

大佬

係車仔 次次後備出來 都有啲貨交 不過佢真係好狗

大佬就真係on99

大佬

軌同疤唔同level啦

大佬就真係on99

大佬

軌同疤唔同level啦

宜家車狗勁過巴啦
連中下遊都搶得贏巴
更大原因係如果法比係定位做沙維接班人,咁佢早走早著,但宜家嘅話,可能有用,不過我唔覺安歷基識用

大佬就真係on99

大佬

軌同疤唔同level啦

宜家車狗勁過巴啦
連中下遊都搶得贏巴
更大原因係如果法比係定位做沙維接班人,咁佢早走早著,但宜家嘅話,可能有用,不過我唔覺安歷基識用

根本巴有拉仔係勁嘅 係安狗唔用姐
有冇人同我一樣,雖然知道冇可能,但下場歐聯仍會買10蚊4-0,5-0波蛋?
有冇人同我一樣,雖然知道冇可能,但下場歐聯仍會買10蚊4-0,5-0波蛋?

買對面4:0 5:0?

疤0:7

大佬就真係on99

大佬

軌同疤唔同level啦

宜家車狗勁過巴啦
連中下遊都搶得贏巴

根本巴有拉仔係勁嘅 係安狗唔用姐

起碼有拉仔執屎

想買3:1

客其他再炒巴疤狗

Buy 5:1 la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞