[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
迷仔返黎未呀

lin登 short左 一係要我回覆一係等到第日先會彈去最新個頁

我之前係na.cx都係咁 但宜家轉左用官網就無事

na.cx唔係官網

https://lihkg.com/thread/121238/page/19
呢個先係
迷仔返黎未呀

lin登 short左 一係要我回覆一係等到第日先會彈去最新個頁

Web同手機都係咁

you垃圾
唔怪得成日post na.cx嘅link
用番官網啦
最好就賣曬ag 24 paco 入veratti 同大佬加個右閳 呢兩個未來爭top 3 既中埸 如果買唔倒是但一個 黎緊幾年好難爭歐聯 講真雖然美斯係球皇 但沙維 小白對巴既重要性唔會低過 甚至重要過美斯
最好就賣曬ag 24 paco 入veratti 同大佬加個右閳 呢兩個未來爭top 3 既中埸 如果買唔倒是但一個 黎緊幾年好難爭歐聯 講真雖然美斯係球皇 但沙維 小白對巴既重要性唔會低過 甚至重要過美斯

^
對巴黎美斯全場最廢毫無疑問

無鬥心個下橙
連登仲慢過巴塞
連登仲慢過巴塞

完全無人
連登仲慢過巴塞

完全無人

咁慢我都唔想用
屌奶星,新macbook玩FM都lag機
呢排賭波豬左好撚多
警告你地 恰迷仔唔好恰到咁盡
希望森柏下季番嚟有多啲機會踢
日前,著名媒體《Le10sport》宣稱,PSG對於放行華拉堤的態度似乎有所放鬆,但他們則希望在這名意大利中場身上,收回約8000萬歐元的轉會費。

據了解,包括巴塞隆拿、皇家馬德里、祖雲達斯、車路士和拜仁慕尼黑在內的一眾歐洲豪門,均有意於今季完結後,出手收購近季發揮出色的華拉堤,但聖日耳門卻一直視此子為非賣品,而巴黎的主席艾加拉費更多次於公開場合中,否認意大利人即將轉會的消息。

不過,《Le10sport》認為,一旦巴黎能夠於華拉堤身上,收回8000萬歐元的轉會費,他們亦不介意與潛在買家,就「新派路」的轉會開啟談判。

買未?

買啦屌 但其實市面冇乜好fit嘅右閘啱巴塞...

學上面巴打話齋,買一個巨星 加 青訓
咁華拉提絕對合格兼啱依家用啦 起碼可以做節拍機

一早就應該咁做
俾係我 買華拉堤 比爾連
回收森柏 艾哈達迪 巴查
賣走 24 高美斯 艾卡斯亞

其實咁樣已經好夠做

邊個要⁇應該要賤價賣
到時我地就唔夠錢
輸得果一場就講撚到陪跑,變到2流咁,咪撚咁on9啦

講過好多次,唔係輸一場既問題
呢場4比零係呢兩季打強隊既縮影
又或者係一次過放大哂出黎
次次只要人地一壓迫下就收皮,睇過好多場啦ching
唔明點解有啲人好似懶清高咁唔想買人
呢隊波係叫巴塞唔係叫拉馬西亞
呢隊波係要踢歐聯唔係西乙B
呢隊波從來係建基於買人+青訓

亨利買返黎果陣唔係星?
艾維斯買返黎果陣唔係星?
韋拿買返黎果陣唔係星?
尼馬買返黎果陣唔係星?
蘇亞雷斯買返黎果陣唔係星?

都話買人唔係問題,係睇你買咩人
用青訓都唔係問題,睇你有無料

亨利買返黎果陣唔係星?
韋拿買返黎果陣唔係星?
尼馬買返黎果陣唔係星?

換左教練等佢決定啦
佢可以用原班人馬都可以用到出神入化呢
警告你地 恰迷仔唔好恰到咁盡

搞到疤區吉祥物走埋

亨利買返黎果陣唔係星?
韋拿買返黎果陣唔係星?
尼馬買返黎果陣唔係星?

你岩 一隊波應該以青訓為骨幹要加幾粒星去run 係缺一不可嘅
而家問題係買左咩人翻黎 你上面講嘅都係星 但而家個d係垃圾 同埋買星應該係補青訓不足唔夠勁同接唔到嘅位 而唔係送走最有潛質個幾個然後入幾個所謂妖人
又或者戰術上嘅需要咪買另一個勁人黎囉 但你睇ag paco擺明係是旦塞夠個位啦
星期日又出曬街
星期日又出曬街

迷仔都有街出
清你老母臭閪咩,係咪買番黎一定夾呀? 買過咁多中場,除左拉仔有邊個真係岩踢即食到呀?法比果陣個個叫佢回家架,番黎又點呀? 唔好同我講好多人話唔想佢黎,追番幾年前post係好撚多想佢番黎,尼馬同毒撚第一季比人屌到仆街,今季又咁多人撐? 你買番黎唔撚識用又瀨撚落個球員度,80m好撚抵呀,買番黎踢番以前沙維433中場控球定又係鳩猜比msn拍板呀?買完番黎另外2個中場又駛唔駛再買人夾佢? 小白老影帝冇態,拍住咪又會好似今季ag dso比你地屌,家陣連呢樣野安歷基都唔撚想知點買番黎咪又係駁腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞