[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
羅白頭係合格嘅右閘 但要怪就怪安狗死都唔肯用vidal 我覺得打中遊出羅白頭 打強隊就出vidal會好d

強隊比羅白好啲
佢入到中場做配合
弱隊vidal 強攻加放題都冇問題
羅白係守廢 但都好似好過av
講真季初羅白真係世界級
唔知做咩搞到咁

宜家睇唔到中後場有任何配合同走位
羅白頭係合格嘅右閘 但要怪就怪安狗死都唔肯用vidal 我覺得打中遊出羅白頭 打強隊就出vidal會好d

強隊比羅白好啲
佢入到中場做配合
講真季初羅白真係世界級
唔知做咩搞到咁

宜家睇唔到中後場有任何配合同走位

依家緊係算鳩數啦
安狗

強隊比羅白好啲
佢入到中場做配合
講真季初羅白真係世界級
唔知做咩搞到咁

未用過vidal打強隊喎
用親都係對中下游
我覺得係信心問題 vidal係西記真係一個打曬條右路 如果佢有果陣嘅狀態 右路進攻可以提供闊度 咁樣美斯入中路果陣 即使塞曬車都叫做仲有vidal可以係右路爆下
家陣連一隻正式右閘都冇點樣踢埋餘下聯賽

吓一開季呢度個個都話Sergi掂架喎

好彩我一直支持vidal

高汁

一開始掂唔撐唔通屌?
咁美斯之前打得好而家係咪唔屌得?

羅白開季真係打得好好 係而家唔知搞乜

大壓力 加太chur
本身都已經唔係話有好大潛力做頂級閘
季初係偶有佳作咁囉

季初打貝迪斯,成場禁住打,對面冇壓迫,蘿白輕鬆2助攻,
之後打包包(包禾走,由達子做龍),嗰場瘋狂迫搶,達子玩波玩到個個心臟病發咁,長傳好凖,而蘿白表現十分搶眼,同拉b不斷配合,推進,之後打下體都頂得住,但之後打曼城開始唔掂

我覺得你講左個重點 就係拉仔 有拉仔肯做配合補位 羅白就自然打得好 顯然佢唔係一個可以打曬成條右路 但右中揚就成日換 ag又冇用 所以羅白就開始唔穩
迷仔喺連登都唔見人
迷仔喺連登都唔見人

去左邊?
日前,西班牙《世界體育報》確認,彭美拉斯後衛米拿(Yerry Mina)將於2018年1月,正式加盟巴塞隆拿。

據了解,現年22歲的米拿曾於去夏拒絕加盟巴塞,但安歷基的球隊未有放棄是次的收購,而他們最終與彭美拉斯達成交易協議,好讓這位頂上功夫了得的中堅球員,在今季的巴甲賽事完結後登陸魯營。

有消息指,米拿與經理人將於短期內,飛往西班牙與巴塞隆拿簽約,預料是次的交易共涉及900萬歐元的轉會費,雙方將簽約5年。

又邊位呀?
日前,西班牙《世界體育報》確認,彭美拉斯後衛米拿(Yerry Mina)將於2018年1月,正式加盟巴塞隆拿。

據了解,現年22歲的米拿曾於去夏拒絕加盟巴塞,但安歷基的球隊未有放棄是次的收購,而他們最終與彭美拉斯達成交易協議,好讓這位頂上功夫了得的中堅球員,在今季的巴甲賽事完結後登陸魯營。

有消息指,米拿與經理人將於短期內,飛往西班牙與巴塞隆拿簽約,預料是次的交易共涉及900萬歐元的轉會費,雙方將簽約5年。

又邊位呀?

marlon 呢?
搞咩維度踢左幾場好波即刻個個轉晒軚

又邊位呀?

重要咩?都係為左洗錢姐
搞咩維度踢左幾場好波即刻個個轉晒軚

佢所謂好波咪又係進攻方面 防守都係一樣

又邊位呀?

下季分分鐘冇得教仲買定人

又邊位呀?

下季分分鐘冇得教仲買定人
開季前仲話同皇馬爭爭贏左高美斯番黎

你係邊個
懷念迷仔
有冇人用過Now 足球apps? 好冇用?
唔想下下揾link
懷念迷仔

Hi 燒山

貼錢送俾賤種
悲觀條撚屌又出黎獻世
有冇人用過Now 足球apps? 好冇用?
唔想下下揾link

唔清
好想大佬或者華拉提加盟
好想大佬或者華拉提加盟

大佬可能係救星既
華拉提真係唔知
好想大佬或者華拉提加盟

大佬可能係救星既
華拉提真係唔知

我諗呢兩個依加咁fit應該起碼要4-5千萬磅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞