[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
日日都講同一樣嘢悶唔悶
我睇都睇到悶啦
仲要篇篇都咁長

你岩呀,我季初同呢家講既野係一樣
但仲係大把人唔明唔肯面對現實
幾可悲
十卜羅白頭
永續安Sir
日日都講同一樣嘢悶唔悶
我睇都睇到悶啦
仲要篇篇都咁長

幾可悲

死啦,我地係咪平行時空,開季已經個個屌緊佢冇買右閘,同埋,買邊個? 比個名黎,唔好講比爾連,我寧願用番av
清你老母臭閪咩,係咪買番黎一定夾呀? 買過咁多中場,除左拉仔有邊個真係岩踢即食到呀?法比果陣個個叫佢回家架,番黎又點呀? 唔好同我講好多人話唔想佢黎,追番幾年前post係好撚多想佢番黎,尼馬同毒撚第一季比人屌到仆街,今季又咁多人撐? 你買番黎唔撚識用又瀨撚落個球員度,80m好撚抵呀,買番黎踢番以前沙維433中場控球定又係鳩猜比msn拍板呀?買完番黎另外2個中場又駛唔駛再買人夾佢? 小白老影帝冇態,拍住咪又會好似今季ag dso比你地屌,家陣連呢樣野安歷基都唔撚想知點買番黎咪又係駁腳

邊撚個可以保證買返黎一定夾呀?
同樣邊撚個可以保證青訓一定夾先⁇
迪路當年打弱隊都係威係勢,對住皇狗係魯營連艾比路亞單對單都過唔到,唔通因為佢係青訓就搵佢代尼馬⁇
巴塞用過大把87一代後青訓,連方達斯都俾過機會,當時仲好多人睇好佢添。後尾點⁇去到其他隊都踢唔掂,仲有大把我地吹到好勁新星,去第二啲隊一樣浮浮沉沉。
無人保證買人返黎一定夾就唔買,都唔知乜撚野邏輯
咁同樣地無人保證青訓一定夾你又打哂J⁇
我支持用青訓,但係有啲位一定要買人
中場右閘係一定要,因為小白影帝好明顯已經適應唔返節奏快既比賽,青訓可以照用,有返個良性競爭。

家陣你講買中場喎,踢開433,青訓點會夾唔到? 同埋你未答我,80m買番黎係踢番433定係鳩猜比msn
剩係識講買買買,係咪買人就解決到? 點解冇人講戰術上,排位上既問題,分工上既問題? 你地所指既問題全部係以上既野,點解唔係呢方面討論?

戰術上問題有邊個唔撚知,安歷基係一定要走啦,無人反對

但係如果你覺得paco呢啲垃圾換個教練就值三千萬,唔好意思你真係自欺欺人
唔好再話佢咩係華倫證明自己,佢只係一個侏儒版C朗係禁區tap in多。巴塞駛撚要個tap in王⁇
有啲人好明顯睇得出實力本身都未夠班,根本唔關戰術事。
AG打右中場係安狗垃圾。但防守呢⁇佢打中場三個位佢防守都係垃圾,咁點要得落⁇加埋小白影帝中場等於零防守。呢個除左係戰術問題,仲係本身能力問題
至於清唔清都唔係問題,巴塞如果呢家仲有大把錢買人同俾人工咪唔駛清囉
無咪要清,就係咁簡單

又係平行時空? 開季個個屌鳩佢放埃及買paco喎
摩迪第一季都係水貨,而家係虐殺巴狗第一要員
留意到場波唔係大炒,就會有人怒屌ag,羅白 講到失波其他人冇責任咁
中場防守差零防守就係鳩21能力問題,咁個正式防中做緊乜?
我唔係話佢好好,但唔好一味將責任塞晒落佢度啦
輸4粒引屌佢射唔到果球,贏得少又話佢守得衰
我諗佢要踢到比利咁全位置s級你地先滿意
摩迪第一季都係水貨,而家係虐殺巴狗第一要員

摩迪第一季打國家打毗已經100%傳球成功率啦
啲傳媒不嬲成績唔好都搵人祭旗啦
而且佢踢熱刺踢歐國盃有證明到實力
我判斷一個人水唔水貨係真係睇佢踢波
留意到場波唔係大炒,就會有人怒屌ag,羅白 講到失波其他人冇責任咁

邊有人話其他人無責任?
但最柒果啲你總要換掛?
最大責任係安狗所以佢一定要走先,其次右閘一定要換人,好清晰

我有得揀我想換埋影帝添,不過連話換AG都俾人屌啦

我係想換埋影帝架,佢其實不嬲防守能力都唔係話特別出色連家無左中場控制力佢缺點直頭無限放大
下體同包包,甚至賤種都係弱隊?宜家連廢隊都打唔好就賴去球員到

樓上講上季丹狗仲好笑,人地當時仲係最top右閘,fifa16 best xi ,你用比比鳥都比唔上丹狗個作用啦

如果你話要大幅買大牌換正選我覺得你可以收皮先

我係想換埋影帝架,佢其實不嬲防守能力都唔係話特別出色連家無左中場控制力佢缺點直頭無限放大

你個講法要換血,但唔該換教練先,換個耶子,反正你咁鍾意傳中
日日都講同一樣嘢悶唔悶
我睇都睇到悶啦
仲要篇篇都咁長

幾可悲

死啦,我地係咪平行時空,開季已經個個屌緊佢冇買右閘,同埋,買邊個? 比個名黎,唔好講比爾連,我寧願用番av

我做埋高層好唔好?
克羅地亞個右閘巴塞高層孤寒唔買黎應急
PSG個右閘人地買返黎都係幾百萬
我唔敢話市場上好多勁人
但要買「勁過羅白」既右閘我相信唔難
因為佢本身唔係右閘,期望到啲咩?
係季初打廢隊有班人有false hope姐
下體同包包,甚至賤種都係弱隊?宜家連廢隊都打唔好就賴去球員到

樓上講上季丹狗仲好笑,人地當時仲係最top右閘,fifa16 best xi ,你用比比鳥都比唔上丹狗個作用啦

如果你話要大幅買大牌換正選我覺得你可以收皮先

所以我咪話某啲位置係一定要買人囉
巴塞全盛條右路走廊都係靠青訓(美斯)加駛錢(特警買左二千幾萬)
我撚係話要大幅買大牌⁇無錢買條撚⁇

你個講法要換血,但唔該換教練先,換個耶子,反正你咁鍾意傳中

家下有邊個唔支持換教練?
我就當你請到森柏奧利
你唔係覺得小白影帝AG可以三個咁慢做到佢果種中場跑動同逼搶呀?
當年哥狗一樣哂大錢買錯伊巴,發覺唔岩用
其實佢西甲都入到20球
但係哥狗都無話俾多季睇下定點,就係當機立斷賣左佢
然後40m買DV7,再重用柏度,呢個就係青訓+買人既好例子。

有啲人係咪岩踢根本好明顯就睇得清楚,俾多季駛人工養佢黎托?連伊巴呢啲有實力都要走,更何況我地呢家陣中根本有啲人從來無顯示過佢有踢巴塞實力。

Paco同AG如果唔係巴塞高層買既話我都唔知呢兩條粉皮值30m
剩係識講買買買,係咪買人就解決到? 點解冇人講戰術上,排位上既問題,分工上既問題? 你地所指既問題全部係以上既野,點解唔係呢方面討論?

但係如果你覺得paco呢啲垃圾換個教練就值三千萬,唔好意思你真係自欺欺人
唔好再話佢咩係華倫證明自己,佢只係一個侏儒版C朗係禁區tap in多。巴塞駛撚要個tap in王⁇
AG打右中場係安狗垃圾。但防守呢⁇佢打中場三個位佢防守都係垃圾,咁點要得落⁇加埋小白影帝中場等於零防守。呢個除左係戰術問題,仲係本身能力問題
至於清唔清都唔係問題,巴塞如果呢家仲有大把錢買人同俾人工咪唔駛清囉
無咪要清,就係咁簡單

唔係啵,呢度大把人話俾機會佢。
話安狗又雪佢又擺唔岩佢位
又或者不如唔好拗,你支唔支持清走呢條垃圾先?
呢場同係巴黎有咩分別
中場右路又死晒
得尼馬同MaTS有心踢
安歷基戰術用人士氣全部失敗仲係度把撚咩

或者班大帝真係想整走佢踢成咁
不過契仔鳩美斯就唔會有呢個可能

無咪要清,就係咁簡單

唔係啵,呢度大把人話俾機會佢。
話安狗又雪佢又擺唔岩佢位
又或者不如唔好拗,你支唔支持清走呢條垃圾先?

paco唔需要留,其他中場唔需要清
尋晚嗰場唔知,不過4:0嗰場中場唔夠搶真係唔覺係A Gomez唯一嘅問題,反而係因為三個中場全部都唔搶得問題大d
你班友唔好再話ag打防中啦 佢打防中咪又係廢 防中位今年影帝廢極都要靠佢啦 等下年森柏翻黎再算啦
都係個句 羅白打右閘係ok 但要一個拉仔咁嘅係右路幫佢 係好多右閘勁過佢 但match到巴塞呢點就好難搵
係青訓依點已經勝過其他因素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞