[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
成班on9 ? 垃圾高美斯無人屌話要清
自己青訓踢得唔差叫羅拔圖走

真心

高美斯咁勁都垃圾?你今季有冇睇過波?

未來金球獎

今年係佢同paco之爭姐 其餘真心唔入流

你當digne 流既

後衛少拎嘛 不過都有力爭嘅 應該第三 頭二一定係ag Paco
巴塞垃圾青訓系列(現役):
VV
羅白,巴查
森柏,泰亞高,拉芬拿,hall,
成班on9 ? 垃圾高美斯無人屌話要清
自己青訓踢得唔差叫羅拔圖走

真心

高美斯咁勁都垃圾?你今季有冇睇過波?

未來金球獎

今年係佢同paco之爭姐 其餘真心唔入流

你當digne 流既

後衛少拎嘛 不過都有力爭嘅 應該第三 頭二一定係ag Paco

digne 踢走垃圾小花打rw 啦
季季70球不是夢
巴塞垃圾青訓系列(現役):
VV
羅白,巴查, 基馬度
森柏,泰亞高,拉芬拿,hall,

埃及球王正選打蝗

埃及球王正選打蝗

等比我皇屌打
你怨唔撚緊要,你個心態都要向前行架,永遠停係原地怨天怨地有撚用,用咁撚多時間係連登高登怨怨怨,拎時間睇多本書,行多幾步仲好啦on9

最撚on9果班係怨考試制度
你話怨689怨李嘉誠我都算
屌那星考試制度已經係呢個不公平社會入面最公平既野之一,你付出幾多拎返幾多
仲要DSE已經淺左咁多,學位多左咁多
如果你真係成績麻麻,唔緊要,人各有志,讀書唔代表一切。但走去怨考試係咩玩法,個個同你考同一樣野點解有人成績好有人差

有無諗過自己問題

我寧願ce+al 好過dse

dse點睇都有啲問題
但更大問題係焗所有人去讀書條路
好似德國有工科會好好多
唔啱讀既咪去做各行各業囉
想讀書做研究既人又唔使chur住讀

我以前中學讀書都有工科架,上堂鋸木,焊電路板,砌野

唔係個啲
係真係唔再掂學術
係各種技術e.g. 整車 起樓 水電工個種 professional
根本唔係個個啱讀書
咁搞法大家辛苦

其實呢家都有
不過班溫室小花睇唔起呢啲工姐
事實係好多藍領好搵過白領
你怨唔撚緊要,你個心態都要向前行架,永遠停係原地怨天怨地有撚用,用咁撚多時間係連登高登怨怨怨,拎時間睇多本書,行多幾步仲好啦on9

屌那星考試制度已經係呢個不公平社會入面最公平既野之一,你付出幾多拎返幾多
如果你真係成績麻麻,唔緊要,人各有志,讀書唔代表一切。但走去怨考試係咩玩法,個個同你考同一樣野點解有人成績好有人差

有無諗過自己問題

dse點睇都有啲問題
好似德國有工科會好好多

唔係個啲
係真係唔再掂學術
係各種技術e.g. 整車 起樓 水電工個種 professional
根本唔係個個啱讀書
咁搞法大家辛苦

其實呢家都有

冇正式一個學校咁教
一黎難入行
二黎好多人唔會諗呢樣野
官方做就唔同

有無諗過自己問題

dse點睇都有啲問題
好似德國有工科會好好多

唔係個啲
係真係唔再掂學術
根本唔係個個啱讀書
咁搞法大家辛苦

其實呢家都有

與其話溫室小花,不如話呢個係一個刻板印象
白領>藍領,由細到大都比老豆老母親戚同老師洗腦
藍領係社會低人一等,由細聽到大
Andre Gomes was emotionally hurt after being whistled by the fans at Camp not, and the players and Luis Enrique had to cheer him up. [SPORT]

自己反省下啦
垃圾鍠
Andre Gomes was emotionally hurt after being whistled by the fans at Camp not, and the players and Luis Enrique had to cheer him up. [SPORT]

自己反省下啦

疤迷都boo真係好大問題
垃圾鍠

搞咩
垃圾鍠

劇本反勝啦

自己反省下啦

疤迷都boo真係好大問題

基本傳控都差,仲有迫唔到波
踢到咁比人boo好正常啦
垃圾鍠

劇本反勝啦

呢個真
你估垃圾疤咩
垃圾鍠

劇本反勝啦

呢個真
你估垃圾疤咩

垃圾鍠

劇本反勝啦

反緊
垃圾鍠

劇本反勝啦

反緊

垃圾鍠

劇本反勝啦

呢個真
你估垃圾疤咩

燈鬼到我蝗咩
yes
華西做到野
屌你皇馬終於輸波
賤種失分
賤種失分

破燈
賤種失分

破燈

睇老西定祖記好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞