[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
尋晚嗰場唔知,不過4:0嗰場中場唔夠搶真係唔覺係A Gomez唯一嘅問題,反而係因為三個中場全部都唔搶得問題大d

Yes 小白影帝都老態 想追都追唔到
十卜羅白頭

多謝
買左返黎唔通唔畀機會

用伊巴黎講真係多餘, 條友心態有問題,影響成個更衣室,唔清就真係乜柒都冇喇
psg 主場和toulouse
證明巴真係好唔掂
十卜羅白頭

多謝

十卜u
原來琴晚得羅白一個正選係西班牙人
Player Ratings [SPORT]
TAtS 8
Sergi 1
Umtiti 5
Mathieu 6
Digne 5
Gomes 1
Ivan 5
Rafinha 1
Messi 7
Suarez 6
Neymar 6
Iniesta 5
Denis 5
Alba 6
正選三個得1分
證明巴真係好唔掂

唔係巴黎太勁 係疤狗太廢
Player Ratings [SPORT]
TAtS 8
Sergi 1
Umtiti 5
Mathieu 6
Digne 5
Gomes 1
Ivan 5
Rafinha 1
Messi 7
Suarez 6
Neymar 6
Iniesta 5
Denis 5
Alba 6
正選三個得1分

鳩美斯打雞隊都係得一分
安狗你去仆街啦
艾達杜蘭又話廢,人地馬體會果陣撚到巴狗收皮又冇人記得,歐聯被慕遜屌打,佢幫巴反杯又話佢剩係識打弱隊刷數據

根本就已經先入為主,季初馬斯派分冇人屌,因為有24幫佢吸晒

而家中前場有問題唔緊要,要ag羅白幫佢地食晒
佢狀態差就雪一排,而唔係格硬出跟手話佢廢要賣,你地鍾意每年換人咪過隔離十一冠歐洲之王度囉,一定買人滿足你地
對巴黎頭2球直接用utt送出,冇人屌,因為可以瀨中場3個,因為之前佢出親都贏

屌球員唔緊要,但唔該持平d

so9由2016年開始鳩到而家,我係咪可以話佢唔值咁貴?
由3月開始儲印花,我都數唔到佢射失幾多5碼以內/空龍,唔通又賣走佢
成日話咩係華西果陣佢2個已經冇料,係呀成個西甲歐國盃夾埋做戲引巴塞落搭
尋晚嗰場唔知,不過4:0嗰場中場唔夠搶真係唔覺係A Gomez唯一嘅問題,反而係因為三個中場全部都唔搶得問題大d

尋晚都唔係ag廢哂 成條中場由攻轉守能力幾差 佢地肯去搶下 只係成功次數少 進攻佢地又冇乜建設 一咪細力橫比Messi Neymar 或唔到位既crossing
證明巴真係好唔掂

唔係巴黎太勁 係疤狗太廢

Agger
算啦都冇咩好嘈
算啦都冇咩好嘈

和和氣氣
算啦都冇咩好嘈

和和氣氣

大家都是疤狗
算啦都冇咩好嘈

和和氣氣

大家都是疤狗

除左你隻綠帽狗
唔係撩交嗌
但成日話自己一早講左季初講過做乜鳩姐,係咪覺得自己好撚威
想問下巴迷
點解今年隊波好似冇乜心機踢
想問下巴迷

教練問題
想問下巴迷

教練問題

買比比鳥就ok
根據高登識波之人悲觀蛇
直接悲觀蛇教啦
想問下巴迷

教練鳩排陣,用人唯親,買人清走隊中新星,輸好多白痴野令到2月未過就得返有一隻盃可以爭

影帝差,唔換
馬斯差,唔換
拉仔好,唔用

唔知你地有冇留意,係安狗先有咁多傳聞話球員態度有問題

唔係話高美斯同paco踢得好,但買返黎唔岩踢就應該係教練問題,佢2個唔係唔肯跑喎
想問下巴迷

教練問題

買比比鳥就ok
根據高登識波之人悲觀蛇

5-1大數拜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞