[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
輸得果一場就講撚到陪跑,變到2流咁,咪撚咁on9啦

講過好多次,唔係輸一場既問題
呢場4比零係呢兩季打強隊既縮影
又或者係一次過放大哂出黎
次次只要人地一壓迫下就收皮,睇過好多場啦ching

因為班人懶囉,廢囉,
唔撚肯跑囉,唔追波,
最重要係領隊戰術廢,唔撚識指示囉,
你係咪確保買完人番黎全隊會自動波10上10落咁勤力?
星期日又出曬街

迷仔都有街出

工場要趕工姐
剩係識講買買買,係咪買人就解決到? 點解冇人講戰術上,排位上既問題,分工上既問題? 你地所指既問題全部係以上既野,點解唔係呢方面討論?
剩係識講買買買,係咪買人就解決到? 點解冇人講戰術上,排位上既問題,分工上既問題? 你地所指既問題全部係以上既野,點解唔係呢方面討論?

衰d講句 俾你上季買普巴安狗都係好似ag咁一時右中一時防中鳩排架啦 如果識用嘅出細佬都可以打得好啦
買人都要睇下有冇需要同夾唔夾架 而家有d位係冇需要 又唔夾 好似Paco咁就多餘啦 ag個陣都係其實中場後備本身都已經夠 咁咪叫鳩買囉
土方講的確啱,個別位置的確要有世界級球星,但唔係你所講要清走大部分人再去買人,呢個唔係巴塞傳統,巴塞傳統係青訓+買星。兩樣都有,唔係你嗰種大部分位都要買星。
其實我覺得買人係要用2季去睇
毒撚維度咪又係第一季俾你地屌到開花咁
個個都話有價好賣
今季2個咪表現到自己身價
所以我覺得班新人可以俾多d時間佢地
買返黎行住踢,買咩人都一樣,你地屌到好廢ge ag 威脅仲大過so9,又冇人屌so9唔郁架喎

呢2年打強隊縮影,炒我皇4球又係好運?
其實我覺得買人係要用2季去睇
毒撚維度咪又係第一季俾你地屌到開花咁
個個都話有價好賣
今季2個咪表現到自己身價
所以我覺得班新人可以俾多d時間佢地

踢一季就話要清,me以為呢度是我皇討論區牙
唔肯跑唔肯迫搶既買咩人都只會含撚
巴塞中場不嬲難踢,由其沙維留低落黎ge影響力都令所有“繼任人“冇辦法踢出自己水準

泰亞高,法比,羅白,AG,呢班人係真係廢?
賭撚,尼馬,AV 你地之前都話有價好賣架喎
對面拉膠頭幾年柒到仆街,而家幫我皇入幾多關鍵波
踢一季就話唔得就話要清,咁不如每年換一次班啦

幫you含?

幫you含?

gay佬走開了,不過記得拍片些牙出來等我今晚打j用

幫you含?

john?

幫you含?

john?

j人gay佬搞嘢?

幫you含?

john?

j gay佬搞嘢?

幫you含?

john?

j gay佬搞嘢?

做汁男
土方講的確啱,個別位置的確要有世界級球星,但唔係你所講要清走大部分人再去買人,呢個唔係巴塞傳統,巴塞傳統係青訓+買星。兩樣都有,唔係你嗰種大部分位都要買星。

青訓加星先係正解
不過骨幹核心就要睇下青訓嗰期水平 ,不過其實差極輪換都夠la grimaldo batra rafinha montoya
買人方面其實寧願高價買星都唔應該買啲所謂妖人
不過唔買都買左 再廢至少都要比2季佢地

而宜家最大問題係安 同大帝鳩hea
不過中場now 小白老 影帝回塘 剩底得拉b勁 其他人都係潛力撚 所以小白後買一個星我覺得有需要 除非小白頂多2季嘅同時ag dso rafinha samper有人上到主力嘅水平

青訓加星先係正解
不過骨幹核心就要睇下青訓嗰期水平 ,不過其實差極輪換都夠la grimaldo batra rafinha montoya

不過中場now 小白老 影帝回塘 剩底得拉b勁 其他人都係潛力撚 所以小白後買一個星我覺得有需要 除非小白頂多2季嘅同時ag dso rafinha samper有人上到主力嘅水平

根本放走個班 巴查森柏基馬度大佬一定夠班接班 細佬埃及montoya打後備做主力輪換都夠曬班 多d機會隨時爆上去接到班添 上面呢班潛力能力上不低於今年買個五位所謂妖人 仲要夾慣打法
而家希望收翻森柏埃及哈利仔 搶翻基馬度 再買一個勁嘅中鋒中場 右閘就可以試下palancia同av先
無左迷仔開即討

青訓加星先係正解

根本放走個班 巴查森柏基馬度大佬一定夠班接班 細佬埃及montoya打後備做主力輪換都夠曬班 多d機會隨時爆上去接到班添 上面呢班潛力能力上不低於今年買個五位所謂妖人 仲要夾慣打法
而家希望收翻森柏埃及哈利仔 搶翻基馬度 再買一個勁嘅中鋒中場 右閘就可以試下palancia同av先

不了,賤價賣高價買返,肉酸到爆,我係佢都唔會想返黎

青訓加星先係正解

不了,賤價賣高價買返,肉酸到爆,我係佢都唔會想返黎

係肉酸但除左佢真係未見到邊個接到艾巴班 digne感覺總係差d野 今季搶仲可能平d 過兩季再貴咪仲柒 唔通好似19000咁等到要用1億搶翻普巴咁咩
無左迷仔開即討

迷仔d gif圖同kai即討
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞