[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
下季買奧巴美羊啦仲埃及

Dybala la,仲有基士文放後備加埋msn 5個夠做

中場買迪布尼,華拉提,古天奴,懷高

後防比比鳥,加亞,法比安奴

龍門執屙甩 ,ddg定係rico好?

要我老死巴禾子
下季買奧巴美羊啦仲埃及

跟件馬昆奴斯唔該

T施華
下季買奧巴美羊啦仲埃及

龍門執屙甩 ,ddg定係rico好?

要我老死巴禾子

迪迪子做巴禾子後備
下季買奧巴美羊啦仲埃及

跟件馬昆奴斯唔該

T施華

咁老
不了
下季買奧巴美羊啦仲埃及

跟件馬昆奴斯唔該

T施華

咁老
不了

緊係買Morgan
其實買返山P返黎啦,勁到我驚破紀錄全勝
細哨係香港
疤打們 綠帽事件被終結了

你去自殺?
三思牙ching
挽留綠帽狗

希望佢生生性性

成功追番?

小心整多頂

琴晚我地傾番計 佢好似乜都冇發生過咁 仲叫我唔好咁灰
去埋uk搵佢同台仔應該要完lu
其實買返山P返黎啦,勁到我驚破紀錄全勝

山b >>>>>> Msn

你去自殺?
三思牙ching
挽留綠帽狗

希望佢生生性性

成功追番?

小心整多頂

屌你老母你條垃圾收皮啦仲搵佢,根本人地wfc你,垃圾,廢柴,我抆完屎張紙巾都有用過你

你去自殺?
三思牙ching
挽留綠帽狗

希望佢生生性性

成功追番?

小心整多頂

屌你老母你條垃圾收皮啦仲搵佢,根本人地wfc你,垃圾,廢柴,我抆完屎張紙巾都有用過你

細哨係香港

睇佢ig 佢應該真係係香港

你去自殺?
三思牙ching
挽留綠帽狗

希望佢生生性性

成功追番?

小心整多頂

垃圾
男人老狗做撚到你咁
細哨係香港

官方球迷會話有活動搞
細哨係香港

話去左香港既巴塞office

希望佢生生性性

成功追番?

小心整多頂

垃圾
男人老狗做撚到你咁

剪左自己碌jer佢啦 你侮辱緊男性呀
又撚綠帽仔
又撚綠帽仔

自已出黎柒
又撚綠帽仔

自已出黎柒

佢簡直係人類文明倒退ge例子
下post叫咩好
下post叫咩好

4-0垃圾
留力國王盃
一係咪落標題
下post叫咩好

4-0垃圾

[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)
https://lihkg.com/thread/131663/page/1?ref=ios
[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)
https://lihkg.com/thread/131663/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞