[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
neymar jesus gabriel
draxler veratti
weigl
alaba laporte gimenez bellerin

未來十年嘅巴

龍搵邊個好
當拿隆馬唔錯

係wo 唔記得左龍 佢/perin都得呀

當拿隆馬
比比鳥/ 馬昆奴斯/ 拿子/ 阿拉巴
Weigl
華拉提/ 普巴
Dybala/ jesus/ neymar

後備有基士文,馬斯亞,泰亞高,高基,加亞,魯利

瞓係到都贏
weigl
alaba laporte gimenez bellerin

未來十年嘅巴

龍搵邊個好
當拿隆馬唔錯

當拿隆馬
Weigl
華拉提/ 普巴

瞓係到都贏

thiago?不了 青訓黎
好老實,不如放棄羅白,推佢打中場,一拍就甩,唔夠定,大局觀差,講黎講去都係得打皇個場,咁不如要艾費利,艾費利都助功美斯ko皇。打右閘其實都比人睇通,你話丹狗幾廢都好,丹狗防守起碼有腦有經驗,大賽更加唔洗講,羅白呢?再唔進步,佢就黎變成巴塞奧利古亞。

ching ho ball 最好賣曬d青訓 羅白打包包下體都係垃圾 上季初幾場mvp都係假嘅 上季傷兵潮一個頂曬大部分位嘅都唔係羅白黎 根本就係安狗戰術出錯令成隊都出問題 只係羅白嚴重d 就屌到佢一文不值

真心
上季唔係羅白頭頂住咁多個位
傷兵潮個時力挽狂瀾
以上季疤個深度 真係玩撚完
執返個聯賽同飛機杯咪算係咁
羅白頭根本無功都有勞啦

再講啊
羅白明知無咩機都肯留係疤
大佬samper 都想要多啲機會出場走
佢走左上季都唔知點搞
睇埋隔離morata
已經又話冇機要走
呢個年代邊到搵個羅白頭咁既

當初泰亞高走時佢都堅持留隊

認同呢位巴打,羅白可能真係未夠班做正選,但我覺得做後備絕對唔差,又可以頂唔同位置,前中後都可以頂下好使好用,隊波唔會場場踢歐聯,而羅白絕對唔係一文不值。

忠誠何價啊

做後備完全夠班 打萬能插有咩事都頂到 忠誠真係好重要 當初明知基本上冇乜機會都留係到
weigl

未來十年嘅巴

龍搵邊個好
當拿隆馬唔錯

當拿隆馬
Weigl
華拉提/ 普巴

瞓係到都贏

咁求其要個迪布尼啦,反正我巴大把錢
weigl

未來十年嘅巴

龍搵邊個好
當拿隆馬唔錯

當拿隆馬
Weigl
華拉提/ 普巴

瞓係到都贏

咁求其要個迪布尼啦,反正我巴大把錢

迪布尼咁老
整件道格拉斯哥斯達啦
癡撚線
其實迷羅點睇琴日輸個球,主場對下遊喎

換左比爾連應該大炒6比0
再係次回合反勝5比0
如果仲有人不切實際咁以為換一兩個星入黎就可以輕鬆贏波咁你唔好再睇巴塞,如果今季有睇多過5場波就知邊個先係真正罪人

當成條中場線廢左
是但一條路咪比人狂攻囉
羅白做替工仲要執中場屎
中場甩波
後防守唔切 比幾個夾
體力又用得快
靜係失一球咪好命

再係次回合反勝5比0

有比爾連對面半場都過唔到啦

再係次回合反勝5比0

有比爾連對面半場都過唔到啦

禁區都出唔撚到
來自英國《鏡報》的消息,巴塞隆拿主帥安歷基或可能於今夏離隊,而紅藍軍團或選擇引入利物浦教練高普頂替。

據了解,巴塞在歐洲16強首回合大敗給聖日耳門4:0後,有關安歷基下台的傳言開始不絕於耳,盛傳「地上最強」正計劃於今夏易帥,而愛華頓教練朗奴高文則是他們的潛在引進目標。值得一提的是,利物浦主帥高普亦在巴塞的考慮之列。

高普以出色的球員調教能力見稱,並更球壇培育出利雲度夫斯基、葛斯、奧巴美揚等一級球星。不過,這名德國籍教練與利物浦尚有5年半左右的合約在身,相信紅軍不會輕易放人。

同意
中哂
來自英國《鏡報》的消息,巴塞隆拿主帥安歷基或可能於今夏離隊,而紅藍軍團或選擇引入利物浦教練高普頂替。

據了解,巴塞在歐洲16強首回合大敗給聖日耳門4:0後,有關安歷基下台的傳言開始不絕於耳,盛傳「地上最強」正計劃於今夏易帥,而愛華頓教練朗奴高文則是他們的潛在引進目標。值得一提的是,利物浦主帥高普亦在巴塞的考慮之列。

高普以出色的球員調教能力見稱,並更球壇培育出利雲度夫斯基、葛斯、奧巴美揚等一級球星。不過,這名德國籍教練與利物浦尚有5年半左右的合約在身,相信紅軍不會輕易放人。

高普就算啦
操到小花嘔 提早掛靴
之後疤高層炒埋高普

同意
中哂

功臣喎

同意
中哂

功臣喎

呢個高層真係唔撚掂
等pk 做野好過
位都未坐就r到sponser 班垃圾做緊乜

同意
中哂

功臣喎

呢個高層真係唔撚掂
等pk 做野好過
位都未坐就r到sponser 班垃圾做緊乜

坐喺到收錢囉
要sergi roberto走就嚴重啲
但佢主力做右閘的確係好過踢中場好多
不過實力又真係不足以踢右閘正選

其實佢踢得麻麻同Raki既狀態好大關係
自佢三冠王嗰季過來 對整個右路既協防 幫丹狗執屎好大作用

安蛇玩玩下用左AG替佢 但AG無論攝中場3個任一位都係唔掂 結果就成撚日出事

安蛇玩玩下用左AG替佢 但AG無論攝中場3個任一位都係唔掂 結果就成撚日出事

呢點我真係講左好耐 拉仔先係成條右路嘅平衡點 唔出佢就攻守都出問題 只要有拉仔協防羅白就會打得好d 攻守都放好多

呢點我真係講左好耐 拉仔先係成條右路嘅平衡點 唔出佢就攻守都出問題 只要有拉仔協防羅白就會打得好d 攻守都放好多

守會好d, 攻其實差左
拉b最好係配攻強右閘,拉b攻力唔可以一個玩哂右路

守會好d, 攻其實差左

西維拉b 應該得
疤個隻就

守會好d, 攻其實差左

拉b配羅白其實都算幾好 打下配合再落底出波 拉仔又幫到羅白補位協防 兩個又好氣好力跑上跑落
講黎講去都係拎球員黎講,教練同士氣呢?
上季柏度又幫轟贏左d 乜?
tata果季柏度又有冇貨交?
一隊波連教練都自己放棄取勝,我真係唔知班球員會點樣踢得好

我咪話安狗要走囉
教練士氣問題你地講左啦大家共識黎
我咪講下有啲人仲唔承認既球員能力問題囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞