[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
第一次睇巴塞俾人大炒係爽既
你老味歐聯賽事仲重用個傻系9美斯
成個中場輸撚晒 你老味係到做咩
我睇下邊撚個仲撐安歷雞 同 9美斯 兩條撚樣
進攻無 防守無 你老味場場出 睇中佢邊到?
高價買埋成班垃圾係到唔知做咩 抵撚死呀

安歷基out 高美斯out

隻AG好似都唔平搶返黎

隻AG好似都唔平搶返黎

算高價添啦

真心輸到冇感覺 見到俾人炒只係希望可以令班大帝醒覺 而安狗就放棄吧啦
而家真係不如俾班新人多d機會好過 雖然話先二月 但賤種個勢都拎聯賽架啦 放棄一季冠軍黎準備接班好過啦
美斯同碧基好似知衰 cancel左d event專心練波

咩event

A gomes 憑咩有得上場
條友ig俾人狂插
以後仲敢唔敢post相
主阿我願意用安狗僅餘智商嚟換取反cup

隻AG好似都唔平搶返黎

算高價添啦

果日搶贏左賤種
巴狗們仲打晒J咁lm

包括我
我發現FACEBOOK 香港巴塞球迷會班友真係有D問題
姐係隊波踢到屎咁 領隊出9陣 高美斯條垃圾唔夠班
全部都唔係問題架波 姐係只要係巴塞都要死撐

大愛撚
我唔撐安歷基,但我會撐高美斯,佢本身唔係踢防中同中場中既料,啲人唔識用姐

隻AG好似都唔平搶返黎

算高價添啦

果日搶贏左賤種
巴狗們仲打晒J咁lm

包括我

我J佢個樣
我鍾要dso多d

大愛撚

真心facebook班友真係唔洗理 咩人都有 見過話自己睇左好幾年都羅白未打過一場好波嘅 又話安帥同哥帥一樣勁嘅 屌24又話唔得嘅 睇完得啖笑
連登呢邊已經算多人鳩up 但facebook班友真係垃圾好多
我唔撐安歷基,但我會撐高美斯,佢本身唔係踢防中同中場中既料,啲人唔識用姐

佢個種用法應該係似馬體高基打邊但拉入中路,但巴塞唔會有依個位,買黎真係托柒

佢個種用法應該係似馬體高基打邊但拉入中路,但巴塞唔會有依個位,買黎真係托柒

如果計真係廢嘅就得24架姐 ag唔差嘅係同巴塞夾唔到姐
美斯同碧基好似知衰 cancel左d event專心練波

咩event

Messi, who was to visit Egypt for medical tourism campaign today, has cancelled his trip & flown back to Barcelona to train w/ team. [sport]

Pique has also cancelled his plan to participate in an event from the company (Ametller Origen) which was about sporting nutrition. [sport]
其實小白琴日都有罪人feel,雖然安歷基on9出佢,但無態同慢,係中場完全係托後腿

大愛撚

真心facebook班友真係唔洗理 咩人都有 見過話自己睇左好幾年都羅白未打過一場好波嘅 又話安帥同哥帥一樣勁嘅 屌24又話唔得嘅 睇完得啖笑

Facebook唔係淨係得巴狗on9
所有球隊既球迷都on9架
你有睇過佢地講野就知
其實小白琴日都有罪人feel,雖然安歷基on9出佢,但無態同慢,係中場完全係托後腿

但衰d講 小白岩岩好翻未必有態 出佢係冒險係搏一鋪 但唔出中場就一定輸曬 只係今次賭輸左

大愛撚

你有睇過佢地講野就知

facebook係人都上得就自然多唔同嘅人 唔好講球迷 你睇多人上嘅page都好多on9仔鳩up當真理
其實唔用青訓 呢點我覺得無得屌 有幾多青訓可以有美斯小白 沙維級數 呢加最接近都係細佬 雖然仲差好遠 就算三核後備果時已經好有class 三個一齊出倒真係奇績黎 巴呢d班霸 真係唔太容許一季無錦標 出新仔練兵輸波球迷一定屌鬼 所以買人係在所難免 但買親唔係廢就唔岩 高層

大愛撚

你有睇過佢地講野就知

冇睇其他
疤fb真係連煙都屌得

大愛撚

你有睇過佢地講野就知

冇睇其他
疤fb真係連煙都屌得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞