[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
一中場無解決
二唔出拉傑迪
走吧啦安歷基

成場除左尼馬無一個係踢波
出拉傑迪同用馬斯打右閘唔會輸四球囉

羅拔圖未開季已經話佢唔得啦
上季主場咪又係俾華倫爆死
連33歲既丹狗都超越唔到憑咩坐正巴塞正選右閘

羅白不嬲都唔係右閘
佢從來都係替工
到呢一刻都係
唔好講到佢好想正選右閘
有中場打佢唔打?
唔係巴右閘無哂人佢打黎做咩
佢根本唔係介意正選
係介意一早走左唔會留係到
當年講到明佢唔會有咩機會
叫佢借走佢都唔肯

再講
安狗死用羅白又佢錯咩
唔通同佢講sor9 我唔想踢右閘
其實唔用青訓 呢點我覺得無得屌 有幾多青訓可以有美斯小白 沙維級數 呢加最接近都係細佬 雖然仲差好遠 就算三核後備果時已經好有class 三個一齊出倒真係奇績黎 巴呢d班霸 真係唔太容許一季無錦標 出新仔練兵輸波球迷一定屌鬼 所以買人係在所難免 但買親唔係廢就唔岩 高層

其實自三核後,好多青訓無位上因為正選太勁,基本注定青訓好難行落去,巴塞青訓都叫響朵,出面大把世界,出名大把叫得出名巴塞青訓,中生代泰亞高保贊,近d米堡查迪利ac迪路飛奧。 好難叫人等機會,因為同你爭後備位已經係毒撚,正選唔好講

但而家唔係青訓冇機會 而係有機會有位用你走去賣走入個能力相近打法唔夾嘅翻黎先屌 買拉仔有冇人屌先?因為入得岩同要改變需要佢嘛 但digne ag呢?
而家問題係青訓同打得好嘅就唔用 高價入就算廢又唔岩用都死攬

基美度真係賣得好撚on9
賓菲加而家佢身價係25m
其實唔用青訓 呢點我覺得無得屌 有幾多青訓可以有美斯小白 沙維級數 呢加最接近都係細佬 雖然仲差好遠 就算三核後備果時已經好有class 三個一齊出倒真係奇績黎 巴呢d班霸 真係唔太容許一季無錦標 出新仔練兵輸波球迷一定屌鬼 所以買人係在所難免 但買親唔係廢就唔岩 高層

其實自三核後,好多青訓無位上因為正選太勁,基本注定青訓好難行落去,巴塞青訓都叫響朵,出面大把世界,出名大把叫得出名巴塞青訓,中生代泰亞高保贊,近d米堡查迪利ac迪路飛奧。 好難叫人等機會,因為同你爭後備位已經係毒撚,正選唔好講

但而家唔係青訓冇機會 而係有機會有位用你走去賣走入個能力相近打法唔夾嘅翻黎先屌 買拉仔有冇人屌先?因為入得岩同要改變需要佢嘛 但digne ag呢?

Grimaldo 變 digne

Grimaldo 變 digne

能力差唔多但用1m賣走個青訓用12m買個法國佬
一中場無解決
二唔出拉傑迪
走吧啦安歷基

成場除左尼馬無一個係踢波
出拉傑迪同用馬斯打右閘唔會輸四球囉

羅拔圖未開季已經話佢唔得啦
上季主場咪又係俾華倫爆死
連33歲既丹狗都超越唔到憑咩坐正巴塞正選右閘

羅白不嬲都唔係右閘
佢從來都係替工
到呢一刻都係
唔好講到佢好想正選右閘
有中場打佢唔打?
唔係巴右閘無哂人佢打黎做咩
佢根本唔係介意正選
係介意一早走左唔會留係到
當年講到明佢唔會有咩機會
叫佢借走佢都唔肯

再講
安狗死用羅白又佢錯咩
唔通同佢講sor9 我唔想踢右閘

巴高層上個夏天話有Sergi同AV唔洗買右閘
當時高登巴區大部分人話Sergi夠做

av 我就唔撚明點解唔用
羅白攻不銳守不強就正常
最多係後備上+打弱隊正選
做替工頂到有啱既人買都話正常

不過講買
市面都冇咩右閘好買
最多都係升palencia 姐
其實琴日無馬斯,真係好致命,先唔好講防守能力,至少叫醒班友,嗌下隊波,琴日真係無人做到。講起依點真係有d想vv返黎,巴塞依家真係無咩元老領䄂

唔好話元老 連熱血d嘅都冇就得馬斯一個有火 衰d講巴查都有火過你地都會叫下

琴晚咪得尼馬有火
唔計MaTS其餘九個人都唔撚係踢波既

其實會唔會係想整走安狗
好似話更衣室一直都不滿佢
拉仔都開到口有安狗無佢
雖然安狗好似無打算續約
其實琴日無馬斯,真係好致命,先唔好講防守能力,至少叫醒班友,嗌下隊波,琴日真係無人做到。講起依點真係有d想vv返黎,巴塞依家真係無咩元老領䄂

唔好話元老 連熱血d嘅都冇就得馬斯一個有火 衰d講巴查都有火過你地都會叫下

琴晚咪得尼馬有火

其實會唔會係想整走安狗
拉仔都開到口有安狗無佢
雖然安狗好似無打算續約

唔出奇
賽後訪問小白同布斯講既野同安狗有矛盾

真係打到咁柒我唔信pk 會唔開聲屌
pk 性格都咁真係有啲野
話左個廢坑第一季成功係因為有西甲最佳中場加盟,兼且失失意餓波左一段時間ge MSN,贏波仲有史上最佳中場之一幫佢控住

果陣咪又係靠msn尾機,贏頹勢曼城,so9 sm 雷斯,美斯sm保定,作客安聯仲輸埋

佢第一場打比排24打左閘都好撚鳩啦
我發現FACEBOOK 香港巴塞球迷會班友真係有D問題
姐係隊波踢到屎咁 領隊出9陣 高美斯條垃圾唔夠班
全部都唔係問題架波 姐係只要係巴塞都要死撐

大愛撚

真心facebook班友真係唔洗理 咩人都有 見過話自己睇左好幾年都羅白未打過一場好波嘅 又話安帥同哥帥一樣勁嘅 屌24又話唔得嘅 睇完得啖笑

Facebook唔係淨係得巴狗on9
所有球隊既球迷都on9架
你有睇過佢地講野就知

冇睇其他
疤fb真係連煙都屌得

搞到我燥燥地真係離左個GROUP 好撚ON9...

邊個先
fbfc果個?

琴晚咪得尼馬有火

其實會唔會係想整走安狗
拉仔都開到口有安狗無佢
雖然安狗好似無打算續約

唔出奇
賽後訪問小白同布斯講既野同安狗有矛盾

真係打到咁柒我唔信pk 會唔開聲屌
pk 性格都咁真係有啲野

都係季尾架啦
點會依家炒
Facebook個到出名多垃圾同厹
入都廢事
有冇手足睇我山安聯大屠殺?

睇緊
靚撚到

Me
靚撚到

Robben signature shot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞