[Enrique OUT!] 巴塞隆拿球迷討論區 (178)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇手足遲啲去魯營睇波
我單丁去想搵partner

U when?

可能等到下季歐聯開
想睇一場聯賽加歐聯

巴打大約幾月去

諗住大約下年3月自己去
btw 有冇去過嘅share 下

其實真係冇咩好SHARE
比賽飛同博物館飛都可以喺官網買
跟手Book機票Book酒店就得

有冇啲唔大路又好正嘅地方
又或者交通之類去過先知嘅注意事項

地鐵萬能

洗左幾錢

睇下你住咩同食咩架姐
我住hostel一晚先10歐

我上網見飛巴塞 都差唔多6000

巴打大約幾月去

諗住大約下年3月自己去

地鐵萬能

洗左幾錢

睇下你住咩同食咩架姐

機票依d冇咩慳架啦
要慳既就喺食同住到慳

巴打大約幾月去

諗住大約下年3月自己去

地鐵萬能

洗左幾錢

睇下你住咩同食咩架姐

有冇名?

巴打大約幾月去

諗住大約下年3月自己去

地鐵萬能

洗左幾錢

睇下你住咩同食咩架姐

有冇名?

上HostelWorld大把啦
鐵血世界第一

巴打大約幾月去

諗住大約下年3月自己去

地鐵萬能

洗左幾錢

睇下你住咩同食咩架姐

想平緊係OPEN JAW啦

諗住大約下年3月自己去

地鐵萬能

洗左幾錢

睇下你住咩同食咩架姐

上星期見到3000幾咋
其實西班牙除左巴塞 仲有咩地方值得去? 可能9 10月去英國 諗緊去唔去埋其他
其實西班牙除左巴塞 仲有咩地方值得去? 可能9 10月去英國 諗緊去唔去埋其他

西維爾幾好

西維爾幾好

馬德里應該可以打個白鴿轉既
華西 馬略卡個啲地方有人話都唔錯
咁平
如果有手足有興趣搵人一齊去的話到時就係到約吧
如果有手足有興趣搵人一齊去的話到時就係到約吧

如果上年就好 我仲係英國讀緊書 但今年返左黎
土方講的確啱,個別位置的確要有世界級球星,但唔係你所講要清走大部分人再去買人,呢個唔係巴塞傳統,巴塞傳統係青訓+買星。兩樣都有,唔係你嗰種大部分位都要買星。

我咪話青訓加買星囉
但呢家有人覺得一買人就起哂槓
清你老母臭閪咩,係咪買番黎一定夾呀? 買過咁多中場,除左拉仔有邊個真係岩踢即食到呀?法比果陣個個叫佢回家架,番黎又點呀? 唔好同我講好多人話唔想佢黎,追番幾年前post係好撚多想佢番黎,尼馬同毒撚第一季比人屌到仆街,今季又咁多人撐? 你買番黎唔撚識用又瀨撚落個球員度,80m好撚抵呀,買番黎踢番以前沙維433中場控球定又係鳩猜比msn拍板呀?買完番黎另外2個中場又駛唔駛再買人夾佢? 小白老影帝冇態,拍住咪又會好似今季ag dso比你地屌,家陣連呢樣野安歷基都唔撚想知點買番黎咪又係駁腳

邊撚個可以保證買返黎一定夾呀?
同樣邊撚個可以保證青訓一定夾先⁇
迪路當年打弱隊都係威係勢,對住皇狗係魯營連艾比路亞單對單都過唔到,唔通因為佢係青訓就搵佢代尼馬⁇
巴塞用過大把87一代後青訓,連方達斯都俾過機會,當時仲好多人睇好佢添。後尾點⁇去到其他隊都踢唔掂,仲有大把我地吹到好勁新星,去第二啲隊一樣浮浮沉沉。
無人保證買人返黎一定夾就唔買,都唔知乜撚野邏輯
咁同樣地無人保證青訓一定夾你又打哂J⁇
我支持用青訓,但係有啲位一定要買人
中場右閘係一定要,因為小白影帝好明顯已經適應唔返節奏快既比賽,青訓可以照用,有返個良性競爭。
剩係識講買買買,係咪買人就解決到? 點解冇人講戰術上,排位上既問題,分工上既問題? 你地所指既問題全部係以上既野,點解唔係呢方面討論?

戰術上問題有邊個唔撚知,安歷基係一定要走啦,無人反對

但係如果你覺得paco呢啲垃圾換個教練就值三千萬,唔好意思你真係自欺欺人
唔好再話佢咩係華倫證明自己,佢只係一個侏儒版C朗係禁區tap in多。巴塞駛撚要個tap in王⁇
有啲人好明顯睇得出實力本身都未夠班,根本唔關戰術事。
AG打右中場係安狗垃圾。但防守呢⁇佢打中場三個位佢防守都係垃圾,咁點要得落⁇加埋小白影帝中場等於零防守。呢個除左係戰術問題,仲係本身能力問題
至於清唔清都唔係問題,巴塞如果呢家仲有大把錢買人同俾人工咪唔駛清囉
無咪要清,就係咁簡單
點解要清人仲有因為巴塞個薪資結構
你清咁啲垃圾浪費少啲糧
啲錢咪可以鬆動返啲囉
-6足球
Messi bb
美斯b笑都冇笑過

贏都唔好意思啦都唔知打乜柒成隊
笑撚死人 打隊來加尼斯咁嘅波
都要美斯扭盡六壬咁

仲要今日啲狀態都係屬於低迷

中場又係繼續唔知搞乜撚
Andre Gomes何德何能係中場鐵膽呢
Gomez 走啦 唔想搞大佢
7x先出dso換ag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞