[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
想問baha ser高峰時間通常係幾點?
公頻無人講野好難判斷

禁「G」睇活人

不過公頻正常無人講野,日服生態黎
新手想玩 係HK個region買都OK? 另外PC同MAC可唔可以通?

諗住係steam買

1. OK
2. 伺服器,角色,月費都共通,但隻game好似要各買一次PC同MAC版
而家開住個人物等gilgamesh/balmung

你果邊依家幾點

而家2:28am

你叫咩名?開咗未?想加你frd

未呀,琴晚通宵睇住呢兩個ser睇到七點出門口都無得開人

http://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/news/detail/b686e654074ae5168fe4e10c958b6fff0349b72f
原來NA好多ser都多人到直頭唔比開人 老點左你

你果邊依家幾點

開到通知我。
新手想玩 係HK個region買都OK? 另外PC同MAC可唔可以通?

諗住係steam買

1. OK
2. 伺服器,角色,月費都共通,但隻game好似要各買一次PC同MAC版

Thx 係baha開咗角色 今晚升到上20先

諗住係steam買

1. OK

角色咩名

諗住係steam買

1. OK

角色咩名

Zeno alacedi

諗住係steam買

1. OK

角色咩名

Zeno alacedi

唔記得咗 今晚睇
想問有無公會 或者 line group嗰啲?
想問有無公會 或者 line group嗰啲?

巴哈有個香港人公會可以加你
Line呀個啲未有,你有興趣就問下其他人開唔開
回帖人數突然激增
回帖人數突然激增

各位新玩既朋友仔記得揀拉拉
回帖人數突然激增

拉拉影相真係容易好多
回帖人數突然激增

拉拉影相真係容易好多

唔係揀拉拉既唔該出番去
回帖人數突然激增

拉拉影相真係容易好多

yugiri什麼鬼我不管了
唔係揀拉拉既唔該出番去

同意
唔係揀拉拉既唔該出番去

同意

咁我走先
終於成功打死奧丁
媽呀好感動
唔係揀拉拉既唔該出番去

同意

咁我走先

終於成功打死奧丁
媽呀好感動

恭喜
我又記起見都未見過魔大陸隻proto ultima
我係貓貓。

你果邊依家幾點

http://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/news/detail/b686e654074ae5168fe4e10c958b6fff0349b72f

反而Bahamut前日開到

你果邊依家幾點

反而Bahamut前日開到

重有一招,不過好貴好on9,先喺是旦一個server開人物再Trans過你想去嘅server,兩日同三十五歐羅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞