[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
新加個隻小王..

其實fanfest果陣都係呢個血量
新加個隻小王..

其實fanfest果陣都係呢個血量

opener未打完就已經轉phase閃左走
邊個比負皮
邊個比負皮

竟然有人比負皮
暗騎同弓2揀你你地會揀邊個? 見到弓招範圍技好似幾型

Why not both

因為要決定整邊個魂武先

因為要決定整邊個魂武先

剩計AW既話我會揀弓先

因為要決定整邊個魂武先

剩計AW既話我會揀弓先

我都見到 好型

你想易揾Party一定要做Tank
吉田話赤魔係用法職INT裝
侍既三個mode同拳手,忍者完全唔同系統
黎梗想去EORZEA CAFE, 但官網得1、2同4人揀, 如果3個人係咪要訂4位?(分開訂應該唔同木口
黎梗想去EORZEA CAFE, 但官網得1、2同4人揀, 如果3個人係咪要訂4位?(分開訂應該唔同台吧) 另外佢而家book到3月尾,想知佢幾時會開放4月初的?

Sorry, 頭先未打完就send左
黎梗想去EORZEA CAFE, 但官網得1、2同4人揀, 如果3個人係咪要訂4位?(分開訂應該唔同台吧) 另外佢而家book到3月尾,想知佢幾時會開放4月初的?

早半個月可以訂位
同埋記得揀信用卡比錢,如果你揀去便利店比既話佢會要你落完訂果日開始計3日內要比錢,如果唔係就cut你訂
但你用信用卡就冇呢個問題
女兒節件衫拉拉女著又幾好睇

早半個月可以訂位
同埋記得揀信用卡比錢,如果你揀去便利店比既話佢會要你落完訂果日開始計3日內要比錢,如果唔係就cut你訂
但你用信用卡就冇呢個問題

咁我係咪應該訂4位?
係咪用信用卡畀都係去Lawson 拎?
屌你老味,根本PS前同PS後既分別

屌你老味,根本PS前同PS後既分別

我揀錯左龍女,明明上年我都係投畀拉拉

終於換左返黎著

終於換左返黎著

話說點先有?
女兒節件衫拉拉女著又幾好睇

係幾靚ga

終於換左返黎著

話說點先有?

買之前 個三次fan fest 其中一次live steam ticket 就送一set

終於換左返黎著

話說點先有?

買之前 個三次fan fest 其中一次live steam ticket 就送一set

Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞